Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Bagárovej expriateľ zoznamuje novú lásku s mamou, reč prišla aj na bábo!
Zdielať na

Bagárovej expriateľ zoznamuje novú lásku s mamou, reč prišla aj na bábo!

Zdroj: Instagram/MM

Počas minulého roku došlo k poriadnym výkyvom v partnerskom vzťahu speváčky Moniky Bagárovej (29) a zápasníka MMA Makhmuda Muradova (33). Po dlhých mesiacoch ich častého odlúčenia kvôli zápasom aj podnikateľským aktivitám Muradova, sa definitívne rozhodli rozísť, aby sa dali onedlho opäť dokopy. No o pár mesiacov prišiel definitívny koniec. Obom ale zostal veľký záväzok v podobne spoločnej dcérky Rumii (3). Monika si zakrátko našla novú lásku a Mach ju po čase nasledoval, keď podľahol čaru mladučkej Sabiny Karáskovej (22).

​Náročná doba počas pandémie poznamenala aj mnohé vzťahy. V prípade Moniky Bagárovej a Makhmuda Muradova to vyústilo až do ich rozchodu, keď sa kvôli dlhodobému odlúčeniu navzájom odcudzili. Monika to znášala veľmi ťažko, ale zakrátko jej osudové stretnutie s karlovarským podnikateľom Leonardom Lekajom rany na duši zacelili a odvtedy priam žiari od šťastia. Jej snahou bolo, aby sa Leo zblížil s malou Rumiou, čo sa aj podarilo. Zatiaľ čo Muradov vída dcérku iba občas, aj to za prítomnosti Moniky, Leo s ňou môže byť bez limitu.

Ani nečudo, že Muradov upriamil svoju pozornosť na nový vzťah s tanečnicou a hviezdou reality šou Sabinou Karáskovou. Na rozdiel od Moniky rada súhlasila s cestou do Uzbekistanu, kde má Muradov domov aj rodinu. Keď tam pred pár dňami spolu dorazili, zjavne zamilovaný Muradov na sociálnej sieti odkázal: "Všetko najlepšie, láska. A vitaj v Uzbekistane." Na fotke stáli na vrchole hôr v jeho rodnej krajine.

Pozrite si rozhovor so Sabinou, kde hovorí aj o jej vzťahu s Machom:

Muradov sa tiež rozhodol už neotáľať, ako to bolo pri Bagárovej, ktorá sa s jeho mamou nikdy nestretla. "Mamička o mne vie, videli sme sa prostredníctvom facetime, ale teraz sa prvýkrát uvidíme naživo," priznala Sabina pre Super.cz. "Nervózna som hlavne kvôli jazykovej bariére. Ja sa teda snažím rusky trochu učiť, ale úplne mi to nejde, takže toho sa desím najviac. Ale Mach bude podľa mňa skvelý prekladateľ, takže nás nejako spojí. Inak má skvelú rodinu, čo som takto spoznala, takže se toho úplne nebojím," dodala nádejná nevesta, hoci pri Monika Mach tvrdil, že sa ženiť veľmi neplánuje. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

No možno, ako svadba, príde na rad bábätko. Hoci Sabina ešte má skutočne dosť času. Zjavne sa na túto tému aj rozprávali. "Berieme to s rešpektom, pristupujeme k tomu všetkému veľmi opatrne, takže zatiaľ to nechávame plynúť, rovnako tak ako vlastne celý náš vzťah. Až tá chvíľa príde, tak príde," argumentovala racionálne Sabina. Ktovie, ako veci urýchli zoznámenie s Machovou rodinou.

Pre ženu

Najčítanejšie