Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Skrývanie sa skončilo! Cibulková ukázala tvár dcérky!
Zdielať na

Skrývanie sa skončilo! Cibulková ukázala tvár dcérky!

Archívna reportáž

Necelé dva týždne po pôrode sa naša historicky najúspešnejšia tenistka rozhodla prestať skrývať svoje druhé bábo. Konečne svetu ukázala tváričku malej Ninky.

​K onedlho trojročnému Jakubkovi pribudla do rodiny Navarovcov predminulú nedeľu dievčatko, ktoré dostalo meno Nina. Opäť raz sa ukázalo, že skutočne aj osud nahráva tomu, aby bol Dominikin život dokonalý. Je nielen mamou azda najkrajšieho chlapčeka spomedzi celebritných detičiek, ale parádnica Cibulková má odteraz na parádanie aj dievčatko.

Niet pochýb, že aj Ninka bude rozkošné dieťatko, napokon, obaja jej rodičia sú príťažliví, čo sa perfektne zamieslo aj v prípade Jakubka. Z nejakého dôvodu sa ale Dominika rozhodla, že pri Ninke bude svojich priaznivcov trochu naťahovať, kým ju ukáže. A posledný marcový deň nastala tá chvíľa.

Dominika miluje módu, teraz má doma "dedičku" jej luxusného šatníkového impéria:

​Cibulková potešila svojich fanúšikov v piatok popoludní, keď zverejnila rozkošné momentky. Na jednej dcérke je v tzv. Mojžišovom košíku spinkajúca Ninka, na ďalšom videjku ju braček nežne drží za rúčku a na treťom má dcérku v náručí ocko Michal a Jakubko radostne skúma sestričku. Zatiaľ sa síce nedá posúdiť, na koho sa Ninka podobá, no možno bude po mame - iste by to Dominiku potešilo, keďže Jakubko je úplná kópia otca. V tomto prípade je ale asi jedno, na koho sa podá, obe možnosti sú dobré. Isté je, že je skutočne veľmi rozkošná!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Pre ženu

Najčítanejšie