Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Cibulkovej pôrod bol poriadne DRAMATICKÝ! Takto ich bábo zaskočilo!
Zdielať na

Cibulkovej pôrod bol poriadne DRAMATICKÝ! Takto ich bábo zaskočilo!

Archívna reportáž

Dominika miluje extravaganciu, podobne to vyzerá aj na jej žúroch

To, že má Dominika Cibulková rodiť koncom marca bolo známe. Termín okolo 25. marca ale nebol nijako záväzný, bežne sa hýba jeden, aj dva týždne hore dole. A tak si trúfla ísť na víkend na chalupu v Plaveckom Podhradí.

​Dominiku s manželom a Jakubkom fotili prednedávnom na jej milovanej chalupe do istého magazínu a rodinka si pokoj na Záhorí užívala aj uplynulý víkend. Zhruba okolo polnoci zo soboty na nedeľu to ale prišlo, ako prezradila Dominikina mama, niekdajšia poslankyňa NR SR, Katarína Cibulková pre Šport24.sk.

Bábo tak prišlo na svet necelý týždeň pred riadnym termínom, a tak skutočne nemožno hovoriť o nejakom veľkom prekvapení, no iste Dominike skomplikovalo situáciu to, že bola práve na chalupe. Ísť do Viedne z Bratislavy a z Plaveckého Podhradia je aspoň polhodinový rozdiel, a ako sa ukázalo, bolo to len tak-tak.

Dominika mala aj pri dcérke luxusnú párty na jej oslavu - baby shower:

​Našťastie, na chalupe bola s Navarovcami aj Dominikina mama, a tak nemuseli riešiť ešte aj to, kto sa zatiaľ postará o Jakubka. A to bolo skutočne dobre, lebo ktovie, či by to Dominika stihla, keďže dievčatko, ktoré dostalo krásne meno Nina, prišlo na svet naozaj expresne. "Rýchlo utekali do Viedne a o dve hodiny už bola malá na svete. Telefonovali tam počas jazdy a už bolo všetko pripravené, čiže to bolo skutočne rýchle a zaskočilo nás to," zverila sa šťastná dvojnásobná babka pre šport24.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Zdá sa, že Dominika sa skutočne narodila pod šťastnou hviezdou. Žije nielen krásny život v blahobyte po boku milovaného muža, má rozkošného synčeka, ale ešte aj pôrody mala skutočne priam dokonalé, ako sa zdá. Niet pochýb, že k tomu prispelo aj priateľské a rešpektujúce prostredie luxusnej pôrodníckej kliniky vo Viedni, kde prišiel na svet aj Jakubko. Pokoj a láskavý prístup zdravotníkov dokáže veľmi pozitívne ovplyvniť pôrod, čo u nás, žiaľ, stále nie je samozrejmosť. Dominika iste vedela, prečo sa rozhodla rodiť za hranicami. "Domča sa cíti skvele, komunikujeme a je úplne v pohode," prezradila Katarína Cibulková a jej slová potvrdila aj fotka z pôrodnice, kde Dominika skutočne priam žiari.

Krásna momentka šťastných rodičov z pôrodnice:

Instagram/DC

Najčítanejšie