Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vémola obvinil Muradova zo svojho vážneho stavu! Ten na to prekvapivo zareagoval TAKTO!
Zdielať na

Vémola obvinil Muradova zo svojho vážneho stavu! Ten na to prekvapivo zareagoval TAKTO!

Archívne video

Karlos Vémola (36) je už pár dní v nemocnici a ako tvrdil, bolo to vážne natoľko, že mu išlo doslova o život. No poriadne zaskočil tým, že z toho nepriamo obviňuje svojho kamaráta a sparingpartnera Makhmuda Muradova (32). Bývalý partner speváčky Moniky Bagárovej (28) na to však nereaguje nejako negatívne, postavil sa k tomu skôr pragmaticky. V tomto silovom športe sa jednoducho rozdávajú údery a vždy je riziko, že môže pritom dôjsť aj k zraneniu. Je tak trochu nefér od Karlosa, že poukazuje na kamaráta, vďaka ktorému má tú najlepšiu prípravu na zápasy. Na tréningoch ho totiž Muradov skutočne nikdy nešetrí.

​Zápasník pochádzajúci z Uzbekistanu by sa mohol za Vémolove slová o tom, že kvôli nemu je na tom tak zle, aj nahnevať, ale na prekvapenie sa k tomu postavil čelom. "Karlos radšej zažije peklo tu na tréningu, ako potom v zápase. Už koľký zápas mu pomáham s prípravou a vždy makáme na 150 percent. Trápim ho tu v kondícii, dávame silové tréningy, vo wrestlingu. Nejakí chytráci teraz budú hovoriť, že nemám dobrý wrestling, videl som nejaké komentáre. Ale myslím, že keby to bolo také zlé, tak so mnou netrénuje. Na tréningu vždy musíme jeden druhého zničiť a v príprave tam asi fakt niečo padlo. Pamätám si, že som mu dal nejaké bomby do brucha a na rebrá," priznáva Muradov v rozhovore pre eXtra.cz.

V každom prípade zápasenie nie je nič pre citlivky, ale mieru rizika musia pri tréningoch zvážiť obaja partneri. Vémola na tom nebol po zdravotnej stránke dobre už od vlaňajška, keď musel zrušiť jeden dôležitý zápas. Jeho súper Patrik Kincl povedal, že mu už pred časom Vémola spomínal, že zápas bude až v marci, zrejme sa na zápas koncom decembra necítil. Vtedy to ale vraj od neho bral skôr za spôsob provokácie pred zápasom. Je mu jasné, že to s ním bude vážne, ale na druhej strane tvrdí, že si za to môže sám, lebo sa rozhodne nesprával celkom zodpovedne v príprave na ich zápas, keď neustále žúroval a nemal potom dostatok času na regeneráciu.

Sú to presne tri roky, čo Attila Végh poslal Vémolu k zemi:

"Som tu už niekoľký deň a lekári stále nevedia. Robia sa neustále testy. Isté je, že som mal extrémny zápal. Mne už pár dní predtým už nebolo najlepšie, bol som neuveriteľne unavený. Už sme to riešili s doktorom, že mám extrémnu únavu po údere do nosa počas sparingu s Machom. Urobil sa mi zápal a už na to som bral antibiotiká niekoľko dní," celkom jasne menoval Terminátor, od koho a ako prišiel ten zlomový moment. "Normálne by to človek cítil, že je chorý, ale ja som v tej chvíli, myslím, neurobil niečo zlé. Cítil som sa unavený, ale tiež som dosť trénoval, takže som to bral ako normálnu vec," vysvetľoval Vémola pre isport.cz, prečo nezahájil oddych, keď začal cítiť, že nie je všetko v poriadku. Našťastie ho v nemocnici z toho najhoršieho dostali, ale ešte nejaký čas si tam poleží.

Karlos ide s Machom na maximum:

Najčítanejšie