Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
To je ale podpásovka! V ťažkých chvíľach dostal Vémola ďalšiu ranu, bolo to právom?
Zdielať na

To je ale podpásovka! V ťažkých chvíľach dostal Vémola ďalšiu ranu, bolo to právom?

Archívne video

Mnohí si myslia, že Vémola sa len chce vyhnúť tomu, čo zažil s Attilom Véghom pred 3 rokmi

V živote manželov Vémolovcov to posledné týždne opäť riadne iskrí. Ktovie, či aj súkromné aféry zápasníka MMA Karlosa Vémolu (37) neprispeli tak trochu k tomu, že nenastúpi na dôležitý zápas so súperom Patrikom Kinclom (33). Ten sa mal konať 30. decembra, no pre vážne zdravotné problémy sa Karlos rozhodol svoju účasť zrušiť. Pre "Terminátora" je to o to ťažšie, že tým prišiel o veľké peniaze. Je preto na pováženie, ako posmešne sa o ňom vyjadruje "Inšpektor", ako Kincla orezývajú, keď ho na svojom profile Instagramu nazval "dobrým hercom". 

​Podľa nepotvrdených informácií zdrojov z prostredia bojových športov získava Karlos za svoje zápasy bežne okolo jedného milióna českých korún, v prepočte niečo vyše 40 tisíc eur. Ale za zápas s Patrikom Kinclom to mala byť dvoj- až trojnásobná čiastka, pohybujúca sa v rozmedzí dvoch až troch miliónov korún, teda zhruba vyše 80 až 120 tisíc eur. Pritom pre Vémolu bolo veľmi dôležité, aby peniaze získal, lebo ako sám povedal, finančne závisí na príjme od zápasu k zápasu. "Pracujem tak, že miniem to, čo zarobím, a potom mi vždy tečie do topánok, takže musím niekoho znova zbiť," zmienil sa Karlos nedávno pre kanál YouTube Sports Cafe.

Je ale pravdou, že na to, ako bol pre neho zápas dôležitý, žil poslednú dobu pred zápasom veľmi rozmarným až nezodpovedným spôsobom života, na čo Kincl rád vždy poukazoval. "Terminátora" tak tieto jeho radosti stáli riadny balík peňazí, ktorý mu bude veľmi chýbať do rodinného rozpočtu. A tiež nie je jasné, či si súboj s Kinclom bude môcť niekedy ešte zopakovať. Ten si dovolil z neho opakovane uťahovať a zdá sa, že mal na to aj pádne argumenty.

Vémola a Kincl sa už v ringu stretli:

Najskôr zverejnil video s názvom Sobota, kde bol Karlos v dobrej nálade, keď za ním prišiel jeho dlhoročný priateľ Alex Cverna, a ktoré sám Vémola zverejnil. Ale na ďalšom bolo videjko s názvom Utorok priamo z nemocničného lôžka a zdalo sa, že je Vémola naozaj na konci síl a jeho zdravotný stav je veľmi vážny. Kincl tým jasne naznačil, že Vémola vie vždy jednoducho podať dobrý herecký výkon pre médiá. "Som presvedčený, že hospitalizácia v nemocnici nie je hraná záležitosť a rozhodne to nebude len nejaká nádcha. Som ale tiež presvedčený, že si za to môže sám," napísal nahnevaný Kincl, ktorý mal vraj už dlhšie signály, že sa zápas presunie.

Pripomenul aj Vémolove slová, že na zápas nastúpi "aj keby čo bolo":

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Patrik Kincl (@patrik_kincl)

"No nič, môj bonsai projekt je na konci. Nuž, na českej scéne je miesto len pre jedného samuraja," poznamenal s riadnou dávkou irónie Vémolov súper. Ten ale napokon o svoje peniaze za zápas v rovnakom termíne s iným súperom zrejme nepríde. Kto prijme ponuku Oktagonu sa ešte nevie, v hre je aj posledný Vémolov súper, nad ktorým zvíťazil, Aleksandar Ilić (33), prezývaný Joker. Ten tiež podobne ako Kincl útočil predtým na citlivú strunu "Terminátora", ktorou je jeho rodina. Zrejme sa ním nechal "Inšpektor" aj inšpirovať. Na druhej strane pri informáciách o Vémolovom stave, keď išlo o život a lekár mu údajne povedal, že väčšina ľudí by to neprežila, sú azda takéto žarty už skutočne cez čiaru. 

Najčítanejšie