Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dokonalosť! Cibulková zažiarila v sexi šatách s odvážnym rázporkom, aj s poriadnym bruškom!
Zdielať na

Dokonalosť! Cibulková zažiarila v sexi šatách s odvážnym rázporkom, aj s poriadnym bruškom!

Archívna reportáž

Naša historicky najúspešnejšia tenistka, niekdajšia svetová štvorka v rebríčku WTA, ale aj majsterka sveta, má len 33 rokov, no už si mohla dopriať zaslúžený športový "dôchodok". Drinou na kurtoch si zarobila milióny, ktoré rozumne investuje a skutočne sa tak nemusí báť o živobytie aj na niekoľko generácií. No rovnako, ako dobre investuje a zarába, dokáže aj desaťtisíce "rozhadzovať" na rôzne pôžitky, ale aj módu. A to teraz opäť predviedla v Prahe.

​Šatník Dominiky Cibulkovej už musí mať rozhodne cenu bratislavského bytu, keďže siaha zásadne po kvalitných veciach tých najzvučnejších značiek. Výdatne jej pri tom pomáha jej osobný stylista, kamarát a krstný otec jej syna Jakubka, Andrej Kusalík, v tandeme s vizážistom a kaderníkom Patrikom Veselým.

Tí dvaja si ju vzali do parády aj teraz, keď prijala pozvanie na oslavy 20. výročia otvorenia prvého päťhviezdičkového hotela v strednej a východnej Európe známej hotelovej siete, ktorý patrí medzi jej srdcovky. V Prahe už pre ňu majú v podstate jej "vlastný" apartmán s výhľadom na Vltavu, keďže tam chodí skutočne často.

Dominika sa netají lásku k extravagancii:

​Na exkluzívnu párty pozval hotel aj známe osobnosti zo Slovenska, stálych hostí, napríklad aj Moniku Beňovú s partnerom. Prehliadku luxusu korunovala Dominika v poriadne odvážnych šatách. Na prvý pohľad jednoduché  čierne šaty ku krku, s trblietavými odleskami, Cibulkovej veľmi svedčali a zvýraznili presne to, čo chcela v stave pokročilého tehotenstva ukázať. 

Rázporok až po bedro odhaľoval jej vyšportovanú nohu, úzky strih zas nechával vyniknúť krásnemu guľatému brušku. Zimné bábo zjavne utešene rastie, no Dominika sa snaží držať priberanie pod kontrolou, na rozdiel od čias, keď čakala Jakubka a skutočne sa poriadne vtedy zaguľatila - nielen na brušku. Našťastie, ani z toho si ťažkú hlavu nerobila a s hrdosťou bruško ukazovala. Tentokrát ale pridala ešte niečo navyše - dokonalý diamantový dvojprsteň, pričom pri pohľade na jej prsteňmi vyzdobenú ruku mal človek až obavy, či sa nebojí nosiť také tisíce ulicami. 

Instagram/DC

Súvisiace články

Najčítanejšie