Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Cibulková ako laňka! Vyrazila žúrovať v TOMTO dych vyrážajúcom outfite!
Zdielať na

Cibulková ako laňka! Vyrazila žúrovať v TOMTO dych vyrážajúcom outfite!

Archívna reportáž

Sociálna sieť Dominiky Cibulkovej by sa dala definovať aj ako od outfitu k outfitu. Aj s pomocou svojho dvorného stylistu, dobrého kamaráta a krstného otca Jakubka, Andreja Kusalíka, je Dominikin šatník už priam vyhlásený. Nie vždy je verejnosť kreáciami ohúrená, občas je to práve naopak, no tentokrát trafili skutočne do čierneho.

Odkedy prestala Dominika Cibulková koncom uplynulého roka dojčiť, vrhla sa naplno do boja s tehotenskými kilami. Zaoblila sa pomerne výrazne, čo ale nie je jednak nič neobvyklé a už vôbec nie v prípade ženy, ktorá celý život tvrdo drela a zrazu ostala bez aktívneho pohybu. Po roku od znovunaštartovania pohybovej aktivity sa v prípade našej najúspešnejšej tenistky dostavil výsledok, ktorý si zaslúži uznanie. 

Dominika dobre vie, že nikdy nebude dlhonohá chudučká gazela, je so sebou spokojná taká, aká je a rozhodne nemá dôvod sa hanbiť. Svoju figúru, na ktorej cieľavedome pracuje, v ostatných týždňoch vystavuje na obdiv rada a často.

Na Dominikine prešľapy sa zabudlo, hlavnou témou je opäť jej láska k móde a luxusu:

​Celkom evidentne sa hlavnou zložkou Cibulkovej šatníka stali obtiahnuté modely. Aj v prípade zaoblenejších žien je to neraz lepšia voľba, ako nosiť oversize kúsky, ktoré objem ešte znásobujú. Dominika stavila v poslednej dobe na outfity doslova na telo - obtiahnuté tričká a legínsy. Aj aktuálne vyrazila na piatkový žúr oblečená v tomto štýle. "Nebojte sa byť sebou, ja sa rozhodne nebojím," napísala k záberom zo svojho obľúbeného salónu, kde sa starajú o jej krásu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Tentokrát siahla po kúskoch u nás pomerne neznámej francúzskej značky. Legínsy a tričko s dlhým rukávom v identickom vzore s čiernými polmesiacmi na béžovom podklade stáli extenistku zhruba 600 eur. Bola to ale dobrá investícia - aj s dokonalým mejkapom a účesom Dominika skutočne zažiarila a je to zrejmé aj z nadšených komentárov na Instagrame. Treba dodať, že či už z profilu, alebo aj z pohľadu spredu, Dominika má pomaly opäť figúru, akú mala vo svojej vrcholnej profi forme. Hodiny potu na stacionárnom bicykli či v posilňovni sa teda rozhodne zúročili správnym smerom.

Súvisiace články

Najčítanejšie