Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Cibulková odhalila bruško! V lete si už TOTO rozhodne neodpustí!
Zdielať na

Cibulková odhalila bruško! V lete si už TOTO rozhodne neodpustí!

Archívna reportáž

Keď sa chce, všetko sa dá! Dominika Cibulková je rok po pôrode v už takmer predtehotenskej forme. Odkedy prestala koncom roka dojčiť, vrhla sa na boj s nadbytočnými kilami a evidentne veľmi úspešne.

Profesionálni športovci to dobre poznajú - celý život tvrdo trénujú, pomaly ani deň nie sú bez pohybu a tomu je prispôsobená aj strava. No ak sa udeje v ich živote niečo, čo ich prinúti dať si na čas pauzu, veľmi rýchlo môže ich organizmus na zmenu režimu zareagovať - napríklad aj prírastkom na váhe. A tehotenstvo rozhodne je obdobie, ktoré s fyzičkou zamáva. Dobre to pozná už aj Dominika Cibulková.

Naša historicky najúspešnejšia tenistka nikdy nepatrila k "modelkám" s dlhými, štíhlymi končatinami a bleskovým metabolizmom. Bolo jasné, že Dominika je typ, ktorý skutočne musí byť neustále v pohybe, aby si štíhlu figúru udržala. A to sa v tehotenstve rozhodne nedialo.

Ukončenie profi kariéry bolo obeťou pre Jakubka:

Cibulková sa poriadne zaguľatila, čo ale rozhodne nie je nič zvláštne a aj preto si z toho bývalý tenistka nerobila ťažkú hlavu, priority boli dané jasne - na prvom mieste bolo bábätko. No akonáhle koncom roka prestala vtedy polročného Jakubka dojčiť, pustila sa do boja. Treba uznať, že veľmi úspešného. "Tento rok nevynechám sezónu krátkych topov," napísala v popise k fotke v elastických nohaviciach s odhaleným bruškom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Dominika mala vždy skôr typ postavy "hruška" - teda subtílnejší vrch tela, ploché bruško a silnejšie stehná a boky. Aj teraz zjavne ako prvé zmizlo bruško, no celkový dojem je perfektný. Darmo, hodiny na stacionárnom bicykli, ktorými sa v poslednej dobe neraz pochválila, sa museli prejaviť. Navyše, hovorí sa, že svaly majú pamäť, a tak niekedy stačí športovcom málo a dostanú sa do dobrej formy veľmi rýchlo. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Súvisiace články

Najčítanejšie