Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Porušila povinnú karanténu? Cibulková sa pár dní po návrate z Maldív vybrala kočíkovať!
Zdielať na

Porušila povinnú karanténu? Cibulková sa pár dní po návrate z Maldív vybrala kočíkovať!

Archívna reportáž

Vyše dva týždne si užívala Dominika Cibulková s manželom Michalom Navarom a synčekom Jakubkom dovolenku v raji. Jeden z takmer 1200 ostrovov v Indickom oceáne im poskytoval plný luxus, no aj si za to poriadne zaplatili. To ale bol zrejme najmenší problém, navyše, nemuseli sa trápiť ani obavami z pandémie, keďže sú už obaja zaočkovaní, z čoho bol celonárodný škandál. Žeby chcela hneď poburovať ďalším činom..?

Len 10. marca pridala Dominika Cibulková ešte poslednú fotku z Maldív, kde sa s dovolenkou za približne 50 tisíc, no možno aj viac eur, rozlúčila. Niety pochýb, že návraty z exotických dovoleniek sú v zime pre všetkých tak trochu fackou. No túto sezónu to bolo trochu iné - ľudia sa aklimatizovali doma, nakoľko pre povinnú karanténu, ktoré trvala 10 dní, od februára až dva týždne, nemohli absolvovať ani prechádzku. Pre Cibulkovú akoby to ale neplatilo.

V podstate bezprostredne po návrate z Maldív pridala do instastories fotky svojho synčeka oblečeného v rozkošnom overale. Jakubko vyzeral ako malý ľadový medvedík a je celkom isté, že to už nie sú fotky z exotiky. A teraz pridala jeho mama ďalšiu fotku.

Instagram/DC

​Tentokrát zachytila svoj luxusný outfit, kde je v hlavnej úlohe Dior, evidentne jedna z Dominikiných obľúbených značiek. Komentárom "out and about", čo je anglická fráza poukazujúca na akúsi každodennosť, bežnú činnosť, akoby zdôraznila, že nič extra sa nedeje, jednoducho je len vonku, ako vždy. To by bolo úplne v poriadku, ak by neplatilo nariadenie, dodržať dvojtýždňovú karanténu, respektíve do negatívneho výsledku PCR testu. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Dominika prezieravo opäť nepovolila komentovanie. A asi dobre spravila, lebo nepochybne by sa na ňu spustila vlna hnevu a vyčítavých otázok, prečo porušuje karanténu. Pravdou ale je, že ľudia, ktorí sú zaočkovaní obomi dávkami vakcíny, majú isté výhody aj čo sa cestovania týka. Napríklad sa môžu na vlastné náklady nechať otestovať hoci aj ihneď po príchode na Slovensko a tak môžu mať už na druhý deň v ruke negatívny výsledok testu, karanténu tým pádom podstúpiť nemusia. Zrejme presne toto spravila aj Dominika s manželom, napokon, nemajú dôvod šetriť a čakať na termín PCR testu stanovený štátom, aby si mohli v podstate ihneď vychutnávať "slobodu pohybu". 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie