Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nechutný žartík! Hviezdny herec sa kamarátovi vykadil do mačacieho záchodu!
Zdielať na

Nechutný žartík! Hviezdny herec sa kamarátovi vykadil do mačacieho záchodu!

Archívna reportáž

Niekedy sa aj medzi uhladenými, na pohľad vždy dokonalými osobnosťami šoubiznisu nájdu takí, ktorí toto pozlátko radi sfúknu nejakým tým "človečím" počinom. Niektoré hviezdy nemajú problém ukázať sa svetu v najprirodzenejšej podobe pri rôznych bežných činnostiach, ako je umývanie zubov, používanie toalety a podobne. Avšak celkom netradičný a celkom nechutný zážitok na seba prezradil niekdajší hollywoodsky sexymbol a lámač ženských sŕdc, dnes už ukážkový manžel a dvojnásobný otec.

Herec George Clooney v rozhovore pre podcast SmartLess prezradil pomerne šokujúci príbeh o tom, ako si ešte v začiatkoch svojej hereckej kariéry celkom nechutne vystrelil z kolegu a kamaráta. Na vyprázdnenie čriev totiž použil mačací záchod, ktorý patril domácemu miláčikovi jeho vtedajšieho spolubývajúceho, herca Richarda Kinda. Ten mal, zdá sa, celkom iný pohľad na vec a jeho zmysel pre humor vôbec nezdieľal. 

George sa ako začínajúci herec pretĺkal rôznymi podnájmami, a tak ho veľmi potešilo, keď mu dočasné ubytovanie ponúkol vo svojom jednoizbovom byte kolega a kamarát Richard Kind. Byt zdieľali aj so štvornohým miláčikom Richarda, mačkou, ktorá však bola vychovaná a čistotná a svoju potrebu vykonávala len na mačacom záchode. Každý deň stačilo jej záchod vyčistiť jednoduchým úkonom, lopatkou na to určenou odobrať exkrementy a spláchnuť, ako to poznajú všetci chovatelia mačiek. Avšak mladý George, ktorý nudu v živote nestrpel, prišiel raz ráno na toalete na šialenú myšlienku, ako svojho kamoša napáliť.

George Clooney sa priznal, že za jeho účesom stojí on sám a jeden veľmi zvláštny vynález::

"Bol práve v práci a ja som čakal na jeden z konkurzov. Vošiel som vtedy do kúpeľne a vedľa toalety bol mačací záchod a v ňom ho**o. Tak som ho nabral na lopatku a spláchol do záchodu," opisuje spočiatku celkom nevinný počin. A podobne to pokračovalo nasledujúcich niekoľko dní a George zakaždým poctivo mačací záchodík vyčistil. Avšak o svojom šľachetnom skutku spolubývajúcemu nepovedal, a ten sa začal o zdravie svojej mačky, celkom pochopiteľne, obávať. Štvornohého chlpáča teda zobral k veterinárovi, ktorému popísal problém a ten mu doporučil použiť preháňadlo. Vtedy vraj Georgovi skrsol v hlave ešte diabolskejší plán, ako predlžiť utrpenie milovníka zvierat ešte viac. "Zrazu mi zasvietila v hlave žiarovka a napadlo mi, že teraz sa musím do mačacieho záchodu vykadiť ja. V tom momente som si čupol nad tú tácku a...," prezradil svoj nechutný nápad George, ktorý si tým asi u mnohých zničil svoj dlhé roky pestovaný imidž džentlmena.

Herec Richard Kind a Goerge Clooney sú dlhoroční priatelia:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Richard Kind (@realrichardkind)

Richradovi netrvalo dlho, kým prišiel na to, že ho jeho spolubývajúci nechutne napálil, keďže Goeorge iba s problémami udržal pri téme vyprázdňovania jeho mačky vážnu tvár. "Uvedomil si, že to ja som čistil ten záchod a bol čoraz viac a viac naštvaný," opisoval reakciu kamaráta herec, ktorý však rýchlo pochopil, že tentokrát prestrelil. „Ja mám zmysel pre humor, ale tvoje vyprázdňovanie ma naozaj nerozosmieva!" kričal na neho údajne Richard, keď nechutné tajomstvo prasklo. Avšak nebol to vraj jediný kanadský žartík, ktorého sa stal obeťou a vypestoval si už voči tomu imunitu. S Richardom, ktorého môžu diváci poznať z filmu Argo či seriálu Všetci starostovi muži, sú dodnes priatelia, a George Clooney mu bol dokonca v roku 1999 na svadbe za svedka. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie