Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Problémy v raji?! Exmanžel Vondráčkovej o vzťahu so Šafářovou - prehra bolí!
Zdielať na

Problémy v raji?! Exmanžel Vondráčkovej o vzťahu so Šafářovou - prehra bolí!

Archívna reportáž

Tvoria pár už vyše dva roky a presne rok sú rodičmi dcérky Leontýnky. Tá sa narodila v čase, keď ešte 38-ročný hokejista Tomáš Plekanec nemal doriešený rozvod so speváčkou Luckou Vondráčkou. To ale nebránilo v jeho láske k vyslúžilej tenistke Lucii Šafářovej. Mnohí sa zhodovali, že azda nikdy ešte nepôsobil tak šťastne a zamilovane.

Spojenie hokejista - herečka/speváčka zjavne nefungovalo, spojenie dvoch športovcov sa zdalo byť dokonalé. Tak Tomáš Plekanec, ako aj Lucie Šafářová presne vedeli, o čom je profi kariéra, koľko práce, disciplíny a odriekania si vyžaduje, aby človek mohol ísť až na vrchol. No športovcom je obvykle vlastná ešte jedna vlastnosť - súťaživosť. 

V prípade rodičov malej Leontýnky to však zjavne zachádza až do extrémov. "Aj po kariére sme stále súťaživí," priznáva so smiechom bývalá profi tenistka. Pochopiteľne, jeden druhého sa snažia poraziť najmä pri športových aktivitách, ako napríklad v bedmintone či v ping-pongu. No zasahuje to aj do ich každodenných povinností.

Pozrite si žiarivé momenty v kariére skvelého českého hokejistu:

"Súťažíme aj v prebaľovaní plienok," prezrádza Šafářová. Tenistka síce neprezradila, kto v tejto disciplíne obvykle prehráva, no priznala, že vždy si stanovia aj nejakú motiváciu v podobe výhry či trestu. A tak im skutočne stojí za to dať zo seba to najlepšie, občas sa totiž prehra tomu druhému skutočne nepozdáva. To bol aj prípad, keď musel Tomáš po prehre spraviť pomerne bežný úkon v domácnosti.

Ročná Leontýnka už zjavne pričuchla aj k láske jej mamy - k tenisu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Multimilionár bol po prehre so snúbenicou donútený prezliecť periny. "Bolo to trápne, cítil som sa zle. Bolo to mizerné a trpel som," povedal s hraným pohoršením hokejista. V skutočnosti je to, pochopiteľne, v prvom rade zábava, hoci prehry občas až také zábavné nie sú. "Povedal, že túto činnosť muži nerobia, mne sa ale spalo krásne," pochvaľovala si Šafářová. Možno Plekanec po lichôtkach od podobných patriarchálnych myšlienok upustí a ponúkne sa aj sám. Alebo možno opäť raz prehrá...

Súvisiace články

Najčítanejšie