Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ronaldo prišiel s jedinečnou ponukou! Kto chce, môže hrať pre milióny!
Zdielať na

Ronaldo prišiel s jedinečnou ponukou! Kto chce, môže hrať pre milióny!

Archívna reportáž

Cristiano Ronaldo je nepochybne megahviezdou s poriadne tučným kontom. Vzišiel však z veľmi skromných pomerov a možno aj preto celý život nezabúda na tých, ktorí pomoc potrebujú. A teraz ju potrebuje celý svet.

Ronaldo sa pridal medzi vplyvné osobnosti, ktoré sa rozhodli svojich fanúšikov motivovať v tom, aby ostali počas vojny s vírusom v bezpečí svojich domovov. Použil na to svoje profily na sociálnych sieťach, kde má až 208 miliónov sledovateľov. Svoj príspevok poňal jeden z najlepších futbalistov sveta, ako inak, športovo.

Cristiano vo svojom príspevku apeluje na svojich fanúšikov, aby zostali doma a využil k tomu naozaj príznačnú paralelu: "Ak ste niekedy v živote túžili hrať pre milióny ľudí, teraz je vaša šanca. Hrajte doma, hrajte pre celý svet". Otec štyroch detí sedí na fotke na stacionárnom bicykli, pravdepodobne vo svojej domácej posilňovni, a vystavuje na obdiv svoje futbalom ošľahané a poriadne svalnaté nohy.

V jeho prípade je celkom uveriteľné, že nejde len o prázdne reči. Filantrop Cristiano už veľakrát dokázal, že mu osud ľudí na celom svete nie je ľahostajný. Spomedzi športovcov totiž vedie v rebríčku prispievateľov na charitu, a tým, že to na začiatku sám nemal jednoduché, sa teraz snaží využiť svoje bohatstvo a vplyv na pomoc tam, kde to najviac potrebujú. Príspevok mu lajklo sedem miliónov ľudí, ak by tí všetci ostali vďaka Ronaldovi doma, mohlo by to v boji s koronavírusom značne pomôcť.

Súvisiace články

Najčítanejšie