Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Desivé VIDEO nahej Madonny vo vani! Čo sa to s ňou deje?!
Zdielať na

Desivé VIDEO nahej Madonny vo vani! Čo sa to s ňou deje?!

Archívna reportáž

Svetoznáma speváčka na svojej sociálnej sieti uverejnila mrazivý príspevok vo vani plnej mliečne sfarbenej tekutiny a ružových kvetov. V ňom sa vyjadruje k aktuálne hrozbe vírusu COVID-19.

Madonna má extravaganciu v krvi. Väčšina z jej životných krokov bola obvykle buď šokujúca, alebo prinajmenšom kontroverzná. V najnovšom videu hovorí 61-ročná speváčka o víruse ako úžasnom nástroji, ktorý robí ľudí navzájom si rovnými. 

Madonna (61) už pred pár dňami uverejnila príspevok s názvom Madame X - Denník z karantény, kde pravidelne ovlažuje sledovateľov svojimi pocitmi a úvahami počas zdĺhavých dní v karanténe. Dali by sa označiť minimálne za zvláštne, no nič iné by asi fanúšikovia od Madonny nečakali. No bizarné video so strašidelným hudobným podkladom vyvoláva skôr obavy, či je so speváčkou všetko v poriadku.

Madonna mala vždy blízko ku kontroverzii, vo videu Like a Prayer si pohnevala veriacich po celom svete:

Vo vani plnej mlieka a lupeňov ruží sedí nahá speváčka s minimálnym mejkapom. Svojským, priam divadelným prednesom hovorí o víruse, ktorý nikoho nediskriminuje a svoje obete si vyberá spomedzi bohatých, chudobných, slávnych či neznámych. „Je spravodlivý, a to je to, čo je na ňom hrozné a zároveň úžasné,šokuje Madonna vo videu.

Madonine Denníky z karantény:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

................ Time Stands Still ? #covid_19 #staysafe #becreative #chetbaker

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna),

 „Ako hovorievam, koniec koncov, sme všetci na jednej lodi, a ak sa loď potopí, pôjdeme ku dnu spoločne,“ hovorí ďalej a pridáva k videu komentár „Nediskriminujúci COVID-19“.

Príspevok, ktorý vzbudil vo fanúšikoch mierne rozpaky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

No-Discrimination- Covid-19!! #quarantine #covid_19 #staysafe #becreative #brianeno

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna),

Speváčka hitu „Like a Virgin“ to zrejme myslela dobre, no reakcie fanúšikov boli viac či menej negatívne. „Ak pôjde loď ku dnu, naozaj si myslíš, že pôjdeme ku dnu spoločne? Kým ty budeš vo vani obskakovaná svojim služobníctvom? Mám ťa rada, kráľovná, ale veci mimo tvojho panstva sú úplne iné, ako si myslíš. Drž sa a buď empatickejšia k menej privilegovaným ľudom,“ radí jej fanúšik. Ďalší ironicky poznamená: „Veľmi dramatické. Skús sa brať menej vážne. My žijeme v skutočnom svete.“ Je zjavné, že fanúšikovia chápu "triedne" rozdiely, zrejme to ale nechápe Madonna, ktorá žije na výslní už vyše 40 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie