Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
King Rytmus rapoval kráľovi ringu! Jasmine ale praskli nervy a TOTO vychrlila!
Zdielať na

King Rytmus rapoval kráľovi ringu! Jasmine ale praskli nervy a TOTO vychrlila!

Archívna reportáž

Sobotňajší galavečer Oktagon 15 MMA, teda miešaných bojových umení, skončil veľmi rýchlo. Len 127 sekúnd stačilo Attilovi Véghovi na knokaut súpera, Čecha Karlosa Vémolu. V publiku sa to hemžilo celebritami.

Chýbať rozhodne nemohli ani manželia Vrbovskí, veď takto pred rokom sa postavil do ringu aj samotný Patrik, hoci sa napokon neradoval z víťazstva. 

Teraz prišiel s Jasminou povzbudiť kamaráta Attilu z Dunajskej Stredy a jeho famózny "knock out" súpera oboch totálne dostal. 

Pozrite sa na top moment zápasu:

​Rytmus vzal mikrofón do ruky a majstrovi ringu zarepoval, pochválila sa Jasmina na svojom Instagrame a pridala fotku spred ringu. "Môj muž spieval víťazovi! Dokonalosť," napísala stručne k fotke, na ktorej je zjavné, že prišla skutočne vyparádená. "Včerajšok bol proste úžasný zážitok, kraľoval mu jednoznačne Attila a všetci sme so slzami v očiach a husou kožou pozorovali víťazstvo kráľa," vyznala sa z pocitov po zápase.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Môj muž spieval VÍŤAZOVI!!!!! DOKONALOSŤ @veghattila

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

No ako bola Jasmina v sobotu večer rozradostená, tak sa na druhý deň nahnevala. Na Slovensku aj v Česku sa totiž klasicky vyrojili odborníci na MMA a internet začali zaplavovať rôzne dehonestujúce názory aj memečka na adresu Vémolu. 

Jasminu to mimoriadne nahnevalo a k fotke s raňajkami v posteli pridala nečakaný komentár. "Každý kto zdieľa a nedajbože tvorí akékoľvek dehonestujúce memečka v mojich očiach úplne klesá. Ja keby som si išla robiť srandu z niekoho talentu, tak by som musela byť, prepáčte za slovo, ale k...a presvedčená, že som lepšia a že si to môžem dovoliť," dala dole jednou vetou kritikov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Vcerajsok bol proste úžasný zážitok, kraľoval mu jednoznačne Attila a všetci sme so slzami v očiach a husou kožou porozovali víťazstvo krala? Avšak nedá mi nevyjadrit sa aj k mudrlantom tu na Instagrame ktorí fandia iba víťazom. Každý kto zdieľa a nedajbože tvorí akékoľvek dehonestujuce meme-čka v mojich očiach úplne klesá. Ja keby som si išla robit srandu z niekoho talentu , tak by som musela byt prepáčte za slovo ale kurva presvedčená že som lepšia a ze si to môžem dovoliť. Samozrejme že som si vedomá že Karlosove sebaprezentovanie je tŕňom v oku ale ja to beriem tak ze MMA je aj o tejto show predtým a ze ten ktorý tento šport dostal najviac do povedomia bol podobne podrezany?‍♀️Jediny kto môže tieto meme-čka zdieľať alebo sa s nimi stotoznovat je ATTILA Toto bolo vyjadrenie môjho subjektívneho nazoru? Ja fandím športu, fandím vášní pre čokoľvek, fandím tým ktori nám ostatným dajú možnosť niečo také ako bol napríklad včersok zažiť, to co sme mali možnosť včera vidieť bolo (aj) vďaka Karlosovi ktorý ho vyzval, takže ja ĎAKUJEM OBOM ZA ZÁŽITOK STE OBDIVUHODNI ŠPORTOVCI? Krásnu nedeľu, nech prevládajú pozitívne emócie každý den??

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Hoci chápe, že Karlos sa neprezentuje práve najsympatickejšie, je jej jasné, že to k tomuto športu proste patrí. "MMA je aj o tejto show predtým a ten, ktorý tento šport dostal najviac do povedomia, bol podobne podrezaný. Jediný, kto môže tieto memečka zdieľať, alebo sa s nimi stotožňovat je Attila," myslí si Rytmusova manželka. 

Napokon úplne objektívne poďakovala aj Karlosovi, lebo ako napísala, ak by nevyzval Attilu, ten večer by sa nestal. "Ďakujem obom za zážitok, ste obdivuhodní športovci," uzavrela svoj príspevok so želaním pozitívnych emócií. 

Súvisiace články

Najčítanejšie