Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jágr dostal k narodeninám ten najkrajší darček! Postarala sa oň jeho priateľka
Zdielať na

Jágr dostal k narodeninám ten najkrajší darček! Postarala sa oň jeho priateľka

Archívna reportáž

Jaromír Jágr oslávil 47 rokov. Už štvrtý rok je po jeho boku o takmer 20 rokov mladšia Veronika Kopřivová, bývalá tanečnica pri tyči. Médiami striedavo prelietajú správy o ich rozchode, tehotenstve či zásnubách. Mnohí si už mysleli, že je definitívny koniec.

Jágr a Kopřivová plnia bulvár od začiatku ich vzťahu. Po tom, čo prestali pridávať na sociálne siete spoločné fotografie, Veronika si vymazala aj informáciu o vzťahu a dokonca odišla z Česka, kde Jaromír po odchode z NHL žije, už správy o ich rozchode nemajú konca. Jardove narodeniny si ale nenechala ujsť. A dala mu krásny darček.

Jágr oslávil 15. februára 47. narodeniny a ťažko sa vymýšľajú darčeky človeku, ktorý môže mať na čo si len spomenie. Ani Veronika sa preto zrejme veľmi netrápila vymýšľaním materiálnych darov. Jaromírovi venovala to najkrajšie, čo mohla - seba.

​Obula si korčule a na zimnom štadióne v Kladne s ním trénovala streľbu na bránku. Po vyše roku sa totiž Jarda opäť vrátil na ľad medzi spoluhráčov z klubu Rytierov, ktorý aj vlastní. Chýry o rozchode tak zatiaľ ostávajú zjavne len v rovine fám. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie