Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bez retuše, bez mejkapu. Celeste sa učí mať rada samu seba
Zdielať na

Bez retuše, bez mejkapu. Celeste sa učí mať rada samu seba

Archívna reportáž

Celeste Buckingham očarila Slovensko v speváckej súťaži keď mala len 15 rokov. O rok neskôr nahrala svoj prvý album a odvtedy z našej hudobnej scény nezmizla. Sláva prináša aj odvrátenú tvár - komentovanie, posudzovanie, kritika. Zdá sa ale, že Celeste je vyrovnaná osobnosť.

Má len 23 rokov, no zažila viac, ako mnohí za celý život. Celeste Buckingham to má možno aj preto v hlave upratané a nerobí si ťažkú hlavu z doby, ktorá vyžaduje dokonalosť. Žiadne tony mejkapu, chirurgické úpravy, ani botox jej zatiaľ nehrozia, naopak.

Ako tvrdí na svojom Instagrame: "Učím sa mať sama seba rada, taká aká som. Vám všetkým prajem to isté, ak teda to už tak nemáte nastavené".

Speváčka, ktorá žije striedavo v americkom Nashville, v Prahe a v Bratislave, len prednedávnom priznala vzťah so 14 rokov starším podnikateľom Alešom Mlátilíkom. Žiari šťastím a možno aj to prispelo k jej vnútornej rovnováhe a sebaprijatiu. "Krása je vnútorná, takže ide len o to, čo TY vnímaš ako krásne, nie o to, čo ti ostatní, alebo spoločnosť hovoria. Nemalo by si žiadať odvahu to, že som, aká som, a že sa nebudem snažiť každý deň dosiahnuť nejaký štandard dokonalosti," napísala Celeste.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hello ✨ . . Zvykám si na to, že nosím menej a menej make upu ? Možno sa to nezdá ako veľka zmena, ale pre mňa to teda je ? Ja si spominám na obdobie, kedy som nevyšla ani odpad vyniesť bez toho aby som si dala rúž. Ja milujem make up a ličidlá, a milujem že mám takú prácu kde ma pravideľne líčia naši najlepší maskéri...ale tieto moje prirodzené fotky je moj prejav sebelásky ?? Učím sa mať sama seba rada, taká aká som. Vám všetkým prajem to isté, ak teda to už tak nemáte nastavené ? A áno, mám lesklý krem na tvári a zle dokreslené obočie tak sa nezblázniťe ? . . #selflove #lessmakeupselfie #alllove #selflove #beyourself #sebelaska #loveyourself #menejjeviac #lessismore #peace #effyourbeautystandards #doyou

Príspevok, ktorý zdieľa Celeste Buckingham (@celbuckingham),

"Zvykám si na to, že nosím menej a menej mejkapu. Možno sa to nezdá ako veľká zmena, ale pre mňa to teda je. Ja si spomínam na obdobie, keď som nevyšla ani odpadky vyniesť bez toho, aby som si dala rúž," priznáva Celeste, ktorá už ako 15-ročné dievča zažilo pred kamerami na svojej pleti hrubú vrstvu mejkapu.

V tomto prípade ale nejde o radikálne vzdanie sa skrášľovacích prostriedkov. "Ja milujem mejkap a líčidlá, a milujem, že mám takú prácu, kde ma pravidelne líčia naši najlepší maskéri... Ale tieto moje prirodzené fotky sú môj prejav sebalásky," hovorí o svojej motivácii Celeste.

Netrápi ju ani to, že má oblejšie tvary, ako vyžaduje diktát súčasnosti. Pre mladé dievčatá tak môže byť dobrým príkladom, ako sa prijať vo vlastnom tele.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie