Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nejde o čas, ale zábavu. V Bratislave bežali najšťastnejší Color run
Zdielať na

Nejde o čas, ale zábavu. V Bratislave bežali najšťastnejší Color run

BRATISLAVA / Najšťastnejších 5 kilometrov na planéte. Aj takýto prívlastok má farebný beh - Color run. Nejde tu ani tak o výkon ako o zábavu. Tá nemohla chýbať ani v Bratislave, kde si farebný beh užívalo viac ako 2 500 šudí.

Bežcov na každom kilometri čakala farebná sprcha. Po prvom kilometri to bola žltá farba, potom modrá. A neskôr ružová a červená. Niektorí sa vyfarbili aj pred štartom.

Išlo o zábavu

Päťkilometrovú trať účastníci mohli odbehnúť, odkráčať ale aj sa odplaziť. Každý podľa nálady, o najlepší čas nešlo. "Ľudia si to prišli hlavne užiť a nečakajú od toho nejaké časy. Je to nemeraný beh," hovorí organizátor  Color runu Peter Pukalovič.

Color Run si užívali aj členovia jojkárskeho bežeckého tímu, niektorých by ste po dobehnutí ani nespoznali. Moderátorka Stanka Pavolová sa prihovorila k úplne niekomu inému. "Myslela som si, že je to niekto z nášho tímu," hovorí Stanka.

Farby mýlili

"Ja som nikoho nespoznávala, lebo všetci boli rovnakí," povedala po behu moderátorka Topstaru Soňa Skoncová.

Zo Starej Ľubovne prišla aj reportérka Novín Maja Pavlíková. "Cestujem od štvrtej rána, prišla som spod Tatier a bolo to fantastické. Vôbec neľutujem," povedala Maja Pavlíková.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie