Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Moderátor Mečiar sa stavil! Toto spraví, ak vyhrá sošku OTO
Zdielať na
Showbiznis

Moderátor Mečiar sa stavil! Toto spraví, ak vyhrá sošku OTO

Moderátor Ján Mečiar má neúrekom fanúšičiek a dôkazom je aj jeho nominácia v diváckej ankete OTO. Ak vyhrá, musí splniť niečo, čo sľúbil. A sľuby sa predsa musia plniť!

Ján Mečiar je opäť medzi tými najobľúbenejšími - už štvrtý rok je nominantom na OTA . A anketu by konečne chcel vyhrať. "Kto by nechcel, ale zmierim sa s tým, keď to nebude," hovorí.

Nepochybne každý mu víťazstvo želá a on by sa viac než zo sošky, úprimne tešil aj z niečoho iného. "Luciu Barmošovú by som porazil. Z toho by som mal najväčšiu radosť," priznal moderátor a vyratúval aj ďalšie svoje výhody. "Mám viac rokov, mám viac odbehnuté, nepotrebujem podprsenku, ušetrím," smeje sa.

A ak skončí zlatá soška v jeho rukách, tak si dá poriadne do tela. "Dva týždne po OTO-vi je maratón. Ten som ešte nikdy nebehal, ale zabehol by som ho," tvrdí.

Takže za divácku priazeň odbehne 42 kilometrov. "Dobrý čas bude taký, keď dobehnem, ale pod štyri hodiny by to mohlo byť," hovorí.

Blondína vs Janko

Na obrazovke pôsobí seriózne, ale rád sa zabaví aj na vlastný účet a kvôli divákom obetuje aj vlastné nohy. Cenu by doprial aj svojim dvom moderátorským kolegyniam, Lucii Barmošovej a Adriane Kmotríkovej.

"Už som zvyknutý na to, že to dostane nejaká pekná blondína. Ak to bude tak aj tento rok a bude to moja kolegyňa, budem spokojný," tvrdí.

Aj z Janka by bola pekná blondína. Posúďte sami v reportáži:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie