Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Moderátor Mečiar (43) chce získať všetky ceny!
Zdielať na
Hudba

Moderátor Mečiar (43) chce získať všetky ceny!

Jeden z moderátorov televízie JOJ je nominovaný nie v jednej, ale v dvoch kategóriách v ankete osobnosť televíznej obrazovky. Nie je nik iný ako Janko Mečiar.

Moderátor Jano Mečiar sa večer čo večer prihovára televíznym divákom z moderátorského kresla. Či už sú to Noviny o 17-tej alebo hlavná spravodajská relácia Veľké Noviny. Práve vďaka tomu je nominovaný v kategórii moderátor televízneho spravodajstva. "Keďže robím spravodajstvo denne, je to pre mňa už rutina," prezradil Janko.

Lenže Janko je multifunkčný pracant a s vervou sa púšťa aj do iných televíznych projektov. A vie Janko o tom, že je nominovaný v dvoch kategóriách? "V druhej kategórii som nominovaný asi ako športovec roka, alebo spevák," hádal.

Netrafil. Janko je nominovaný aj v kategórii osobnosť televíznej publicistiky. Takúto dvojitú nomináciu majú iba dve tváre, ktoré poznáte z televíznych obrazoviek, a Janko zastupuje televíziu JOJ.

Žiaľ minulý rok sa mu nepodarilo získať ani jednu sošku  OTO a tak všetci v televízii dúfame, že tento rok sa mu to konečne podarí. Záleží však iba na vás, či mu svoje hlasy pošlete. "Je to len výsledok toho, čo robím. Keď uvidíme, aké budú výsledky, s tým prídu aj nejaké pocity," dodal moderátor.

Skúsený moderátor ku každej relácii pristupuje veľmi zodpovedne. Pred veľkými novinami konzultuje s redaktormi jednotlivé zahlásenia, na publicistické debaty sa pripravuje aj niekoľko dní. Navyše zvláda aj úlohu vedúceho vydania Novín o dvanástej a určite ste o ňom nevedeli, že sa zaoberá aj technickou stránkou vysielania.

Sošku OTO by si najviac prial získať v kategórii moderátor spravodajstva. No ak ju opäť dostane Lucia Barmošová, hnevať sa nebude. Publicistický OTO by bol pre neho možno ešte vzácnejší, pretože v tejto oblasti nie je iba moderátorom, ale aj tvorcom.

"Keď ťa ľudia ocenia, tak to má hodnotu či už v jednej, druhej, tretej kategórii. Ide o to, či tých ľudí oslovíš, to je podstatné," myslí si moderátor Ján Mečiar. Ak vás teda Ján Mečiar oslovuje, pošlite mu svoj hlas v ankete Osobnosť televíznej obrazovky. Už by si predsa nejakú tú sošku zaslúžil.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:20!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie