Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mečiar (43) by Barmošovú (31) zabil, poznáme dôvod
Zdielať na
Showbiznis

Mečiar (43) by Barmošovú (31) zabil, poznáme dôvod

Známa moderátorská dvojica, v súkromí kamaráti, a predsa raz ročne súperi. Lucia Barmošová sa aj tento rok stala Osobnosťou televízneho spravodajstva. A Jano Mečiar? Ten dostal opäť veľké nič. Priateľmi sú však aj naďalej.

Hovorí sa, co je škádlívá, to se rádo mívá. Na túto dvojicu to platí zaručene. "Ja som sa už neraz Barmoške vyhrážal, že ju zakopem niekde na záhrade," priznáva tajné plány Mečiar. "Ja som ti povedala, že ti dám facku, keď si pôjdeš pre tú sošku," kontruje Lucia.

Takmer denno-denne sedia vedľa seba, avšak raz ročne sa postavia proti sebe ako rivali. Zavládla medzi Luciou Barmošovou a Jánom Mečiarom nevraživosť? Priznali sa. "Ja som si už zvykol," priznal Jano.

Aj tento rok si dve kilá zlata odniesla domov tá nežnejšia z tejto dvojice. Pre mnohých to prekvapením nebolo. Avšak po dlhých rokoch na obrazovkách by si aj Jano svoju cenu zaslúžil. "Podľa mňa si Janko už doma pripravoval reč," podpichuje Lucia. Jano sa nenechá zahanbiť a Lucii to vráti. "Jasné, celé poobedie... Potom príde takáto Barmoška a zoberie mi to!"

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie