Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Na zelenom trávniku sa o loptu bili hokejisti s futbalistami
Zdielať na

Na zelenom trávniku sa o loptu bili hokejisti s futbalistami

Známi hokejisti Libor Hudáček či Jaroslav Janus vymenili svoje korčule za kopačky a zahrali si futbal proti profíkom. Výsledok bol celkom prekvapivý.

Ľadovú plochu vymenili za zelený trávnik a všetkých prekvapili. Ale aj samých seba. Na ihrisku sa stretlik račianski futbalisti s našimi najúspešnejšími hokejistami.

Štajnoch, Hudáček či Štasťný podávali svoj najlepší výkon, až sa občas zdalo, že prestali vnímať rozdiel medzi pukom a loptou. "Sústredil som sa hlavne na výkon," priznal sa Libor Hudáček.

Zápasu dodával svoje čaro aj komentátor, ktorý slovami počas stretnutia vôbec nešetril. Hráši si ho ale nevšímali. Sústredili sa radšej na loptu a bránku. "Ja osobne som spokojný s jeho výkonom. Ale aj s výkonom celého tímu," uznal Janus.

Ach, to ihrisko

Hokejistom dala zabrať plocha ihriska. Predsa len, ľadová plocha je menšia. "Nemali sme hokejky, tak to bolo o čosi ťažšie," uťahuje si Libor Hudáček.

Vonku teplo, rozhodca nekompromisný, našli sa aj takí, ktorí by sa radšej videli pred počítačovou hrou. "Hry sú dokonca viac ako frajerky. Ony to časom pochopia," usmieva sa Hudáček.

Posilou pre inak silné mužstvo bol aj futbalista Andrej Kalina, ktorý sa pridal ku konkurencii. Nedobrovoľne. "Mňa vyhodili, lebo som najslabší. Poslali ma k hokejistom, tak som im to kazil," prezradil.

Zábava každou minútou gradovala. Bavili sa veľkí i malí. Nakoniec s pomocou detí sa podarilo hokejistom vyrovnať. Zápas sa skončil remízou 5:5. Rovnako ako rok minulý.

Súvisiace články

Najčítanejšie