Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dominika Cibulková (24) si zahrala v seriáli Panelák!
Zdielať na
Šport

Dominika Cibulková (24) si zahrala v seriáli Panelák!

Tenistka Dominika Cibulková žne úspechy po svete a robí tak veľké meno Slovensku. A keď ste nemali šťastie túto krásku vidieť v plnom nasadení na kurte, môžete si ju pozrieť vo vašom obľúbenom Paneláku.

Z kurtu priamo do obľúbeného seriálu Panelák. Tenistka Dominika Cibuľková sa stala na chvíľu herečkou. Ak by ste si mysleli, že je to jej prvá skúsenosť s kamerami, ste na omyle. "Už som si zahrala aj v Mafstory a mám z toho traumatizujúci zážitok," spomína Dominika.

Vtedy mala údajne takú trému, že zabudla povedať aj svoje meno. "Dúfam, že tentokrát mi to pôjde lepšie," neskrýva obavy úspešná slovenská tenistka.

Najväčší stres má vtedy, keď sa pozornosť sústreďuje iba na ňu. "Hlavne keď na mňa všetci čakajú a ja sa neviem vykoktať. Dúfam, že sa nič také nestane," hovorí Domča, teda tak ju prezývajú jej verní fanúšikovia.

Na väčšie herecké výkony si však zatiaľ netrúfa. "Už je neskoro. Ale je to škoda, lebo ako škôlkárka som chcela byť herečka," prezradila Dominika, ktorá sa texty učila iba pred samotným nakrúcaním a musíme uznať, že jej to na pľaci išlo výborne!

Svoju druhú hereckú skúsenosť hodnotí Dominika pozitívne. "Nebola som v strese a bolo to uvoľnené. Mala som super parťákov a bolo to celé prirodzené," neskrýva nadšenie sympatická tenistka. Takže možno po čase, zavesí svoju tenisovú kariéru na klinec a stane sa herečkou.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie