Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hokejista Tomáš Tatar (22): Američanky sú škaredé
Zdielať na
Šport

Hokejista Tomáš Tatar (22): Američanky sú škaredé

Slovenským hokejistom sa v minulej sezóne celkom darilo, jednému z nich sa darilo ale extrémne dobre! Na mysli máme mladučkého Tomáša Tatara, ktorý sa vrátil z USA, tak sme si ho vyspovedali. Napríklad vás bude určite zaujímať, ako sa mu páčili Američanky...

Tomáš Tatar prežil jednu z najúspešnejších sezón v zámorskej hokejovej lige. Podľa jeho slov ale bola veeeeľmi dlhá. "Veď už je jún, to sú už dovolenky, nie?"

Tomáš je však doma len pár dní a kolotoč povinností sa mu vraj len začína. Prvé dni sa - podľa jeho slov - musí opäť zoznámiť s domovinou. "Tak prvý deň rodičia, obed a tak. Potom kamaráti, sa im musím ísť ukázať, potom povinnosti začínajú," komentoval.

V Tomášovej reči patria medzi povinnosti aj rôzne spoločenské akcie a udalosti. Poďme však k jeho vzťahu k Američankám. Tomáš je mladý, úspešný a sympatický, dievčatá sa naňho museli doslova lepiť. Lenže - je aj zadaný...

A teda čo Američanky verzus Slovenky? "Američanky sú škaredé, nelúbia sa mi. Slovenky sú krajšie," povedal bez zaváhania.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie