Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Novak Djokovič (25). Toto ste o ňom určite nevedeli!
Zdielať na
Šport

Novak Djokovič (25). Toto ste o ňom určite nevedeli!

Určite viete, kto tento týždeň prišiel na Slovensko! Svetová jednotka, tenista Novak Djokovič. A náš štáb mu bol v pätách. Zistili sme toho veľa - okrem iného napríklad čo - to o jeho záľube v žúrovaní, či jazykovej výbave...

Vysoký, štíhly, opálený s večným úsmevom na tvári. "Videla som veľmi pekné vypracované nohy," priznala fitneska Zora Czoborová. No, ale jeho nožičky už patria inej slečne, tak si aj Zorica musela nechať zájsť chuť. Priateľku Jelenu však so sebou do Bratislavy nepriviedol.

Fakt je dobrý, uznanlivo prikývnu hlavou chlapi, keď sledujú jeho zápas. Byť tenisovou jednotkou v dvadsaťpäťke - to je závideniahodné. A patria k tomu aj isté výhody. Napríklad vlastnú súkromné lietadlo, ktorým Nole, ako Novaka prezývajú, priletel do Bratislavy.

Oficiálne priletel z Londýna, kde práve dokončil tenisovú sezónu, no my sme sa dopočuli, že svoje posledné víťazstvo bujaro oslavoval v rodnom Srbsku. Vidieť to na ňom rozhodne nebolo. "Bol to milý hosť, nemal žiadne špeciálne požiadavky, 24 hodín mal ale pri sebe ochranku," priznala hovorkyňa hotela Katarína Ferenčíková.

V prezidentskom apartmáne na neho okrem vína čakala aj exkluzívne naaranžovaná misa s ovocím, čokoládou a inými lahodnými pochutinami. My sme vyzvedali, čo si syn majiteľov pizzerie a palancikárne dá na obed. A zistili sme, že má rád cestoviny. Ale bezlepkové!

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie