Polojasno
15°
Bratislava
Terézia
15.10.2024
Chystá sa žaloba na Hanychovú?! Soukupova frajerka to povedala jasne!
Zdielať na

Chystá sa žaloba na Hanychovú?! Soukupova frajerka to povedala jasne!

Archívna reportáž

Ešte počas vzťahu so Soukupom boli Agáta a Eva kamarátky, zlom nastal po príchode Dopitu na scénu

Medzi dvomi azda nezmieriteľnými rivalkami, Agátou Hanychovou (39) a Evou Feuereislovou (34), to posledné týždne priam vrie. Agáta nemôže predýchať, že sa Eva dala dokopy s jej expartnerom Jaromírom Soukupom (55). Priam zúri, že je ich dcéra Rozárka (1,5) v jej spoločnosti, keď ju má v rámci striedavej starostlivosti u seba otec. Podala preto žiadosť na súd o jej výlučnú starostlivosť. Feuereislová sa ale nemieni len tak ticho prizerať.

​O nedávnej afére medzi Agátou Hanychovou a Evou Feuereislovou počas festivalu For Beauty v pražských Letňanoch sa k nej obe vyjadrujú radikálne odlišne. Podľa Agáty Eva pred jej stánkom vykrikovala, že Soukup "musí doma dozerať na dcéru, keď sa tu madam Agáta vystavuje." Hanychová neváhala a zavolala na ňu hneď ochranku. Riaditeľ tohto areálu potvrdil, že k Hanychovej stánku postavil ochranku po nepríjemnostiach v spojení s vykrikovaním. S tým však Feuereislová nesúhlasila, považuje to za šikanu zo strany Hanychovej a zvažuje na ňu žalobu.

Hoci od incidentu ubehli dva týždne, Feuereislovej hnev zjavne nevyhasol. Na halloweenskom podujatí, kam prišla sama bez Soukupa, ktorý sa venoval doma dcérke, povedala svoj názor pre Expres.cz: "Už pred týmto incidentom, ktorý z mojej strany nebol nijako vyprovokovaný, akurát som prešla okolo, som zvažovala žalobu na pani Hanychovú. Teraz ju zvažujem o to viac. Jej vyjadrovanie o mojej osobe je tak sprosté a klamlivé, že to prekročilo všetky hranice. Konzultovala som to so svojím právnikom a silne to zvažujem."

Ešte začiatkom minulého roku bola Eva hostkou v Agátinej relácii:

O tomto incidente chce ešte porozprávať vo svojom podcaste, nepochybne to nebude pre Agátu nič lichotivé. Pre Jaromíra Soukupa sa snaží byť oporou počas tohto veľmi náročného obdobia. "Pomáham mu psychicky a snažím sa udržiavať pohodu a pokoj," zverila sa Eva, ktorá obdivuje jeho starostlivosť o dcérku. "Jaromír je v prvom rade otec, je to skvelý otec, aj dnešný večer trávi so svojou dcérou," vyzdvihla jeho kvality, čím mu nepochybne vedome nahráva na pozitívny imidž. Ten bude potrebovať aj na súde v boji o dcérku. Či si ale vybral ideálnu partnerku, alebo opäť lovil v podobných vodách ako pri Agáte, je otázne.

Najčítanejšie