Polojasno
14°
Bratislava
Ľuboš, Ľubor
24.9.2024
Škandál pred domom Hanychovej! Soukup a Dopita sa pobili, obaja skončili v rukách lekárov!
Zdielať na

Škandál pred domom Hanychovej! Soukup a Dopita sa pobili, obaja skončili v rukách lekárov!

Archívna reportáž

Zdá sa, že Soukup rozchod stále nespracoval

Okolo influencerky Agáty Hanychovej (39) začína byť horúco. Zatiaľ čo sa pred jej vzťahom s Jaromírom Soukupom (55) s mužmi pohrávala, pri ňom narazila na zdatného súpera. Ktovie, či aj to ju neviedlo k nezvyčajne rýchlemu vydaju za otca jej syna Kryšpína (13), Miroslava Dopitu (43), aby jej poskytol istú ochranu pred nekompromisným bývalým. V pondelok sa situácia skutočne vyostrila a medzi ním a Soukupom došlo k bitke.

​Ako Jaromír Soukup, tak aj Mirek Dopita sú vzhľadom na ich vek zrelí muži. V pondelok to tak ale vôbec nevyzeralo, keď sa do seba pustili pri dome Agáty Hanychovej. Nevedno, kto začal, každá strana tvrdí niečo iné. Je poľutovaniahodné, že sa to malo udiať pri odovzdávaní malej Rozárky, ktorú priviezol Soukup po troch dňoch večer okolo 19. hodiny. Výsledkom bol plač troch detí a dvaja zranení muži, ktorí skončili v nemocnici.

K incidentu v pražskom Suchodole pre Super.cz hovorkyňa polície uviedla: "Áno, po 19. hodine došlo k potýčke na uvedenej ulici. Okolnosťami tohto prípadu sa budeme ďalej zaoberať." Spomenula, že starší z účastníkov incidentu musel podstúpiť lekárske ošetrenie, neskôr hovorkyňa pražskej záchrannej služby doplnila, že ošetriť museli aj druhého účastníka. Soukup sa hneď nato vyjadril: "Teraz podnikáme všetky právne kroky k ochrane mojej osoby voči Miroslavovi Dopitovi." Súbežne sa ozvala aj Hanychová, ktorá zas tvrdila: "Naša rodina bola napadnutá. Teraz sme na polícii. Všetci sme zrútení."

Instagram/AH

"Absolútne sme sa k tak strašnej situácii nechceli vyjadrovať, ale pretože sa pán Soukup k celej veci vyjadril tak, že mal byť napadnutý mojím manželom, túto skutočnosť musíme výrazne dementovať, keď, naopak, naše rodina bola napadnutá," napísala Agáta na Instagram a dodala, že sa dnes k situácii vyjadrí bližšie. Niečo už ale stihla povedať aj jej mama. "Prišla som, keď tu bolo päť policajtov, záchranky, krv a zúfalo plačúce deti. Vnikol k nim do záhradu ... ale vieme prečo provokuje, nenávidí Dopitu. Pán Soukup si neuvedomuje, že zničil detstvo trom deťom, nikdy na to nezabudnú," opísala situáciu Žilková pre Blesk.cz s tým, že Soukup boxoval vo dverách Dopitu, ktorý len bránil rodinu, všetko je vraj zaznamenané na mobile. Niet pochýb, že táto udalosť len tak neprehrmí a obe strany čakajú opäť súdne naťahovačky.

Najčítanejšie