Jasno
28°
Bratislava
Paulína
22.6.2024
Česká silikónová kráska zverejnila konverzáciu s Agátiným manželom! Dopita si so ženami nedá pokoj!
Zdielať na

Česká silikónová kráska zverejnila konverzáciu s Agátiným manželom! Dopita si so ženami nedá pokoj!

Archívna reportáž

Aj keď treba uznať, že Agáta Hanychová (39) je vie ovplyvniť mienku mnohých jej sledovateliek, hrebienok z hlavy sa jej pokúša zhodiť jej konkurentka, influencerka známa pod prezývkou Plastic Queen. Nie je to nikto iný, ako plastiková kráska Eva Feuereislová (34), známa z reality show, ale aj z kauzy údajných mileniek Karlosa Vémolu (38). Teraz pre zmenu označila za neverníka Agátinho manžela Mirka Dopitu (42).

​Na plastikami poriadne zmenenú Evu Feuereislovú by si mali dávať muži pozor. Presvedčiť sao tom mohol už nejeden, od Karlosa Vémolu, cez expartnera modelky Dominiky Mesarošovej Tomáša Novotného a najnovšie už aj Mirek Dopita. Táto Plastic Queen, ako si hovorí, začala na svojom instagramovom profile zverejňovať, ako sa od nej Mirek Dopita dožadoval v správach stretnutia a jej intímnych fotografií. Po tom, čo koncom marca zverejnila podobné správy od manžela Dominiky Mesarošovej, sa títo dvaja rozvádzajú.

Ktovie, čo má Feuereislová zaľubom v prípade Agáty Hanychovej, v skutočnosti sa totiž Dopitove správy týkali obdobia, keď bol ženatý s jeho exmanželkou Terezou. Ako vidieť zo screenu správy z roku 2018, žiadal ju o schôdzku tri týždne po tom, čo sa s Terezou oženil počas ich návštevy Prahy, kam prileteli z Bali. Písal jej aj na 30. narodeniny, ktoré oslavovala v decembri 2019. Pre Agátu by malo byť varovanie aj Feuereislovej tvrdenie, že bola s Mirkom naposledy vlani v septembri, keď už bolo oficiálne známe, že sa k nej vrátil. Pre ŽivotvČesku.cz poskytla Eva aj ďalšie správy od Dopitu. "Musím Agátu poľutovať," povedala s hraným súcitom.

Na sklonku roku 2023 sa Agáta vydala za Dopitu:

"Pointa je v tom, že sa ten frajer nikdy nezmení. Miro, keď niečo chce, tak si to vezme a nepozerá na to, či je vo vzťahu on alebo tá žena, ktorej píše," tvrdí Feuereislová s tým, že po tom, čo zverejnila ich správy, písali jej známe, že písal aj im. "Jedna z nich, ktorú poznám zo strednej, mi napísala, že jej Dopita včera o šiestej ráno písal, že to, čo si písali, bola len sranda. Zhodou okolností je to to dievča, čo s ňou podviedol Agátu na jej narodeniny pred dvanástimi rokmi," pridala do ohňa. Hanychová ale dobre vie, čo je jej manžel zač, už v apríli v jej podcaste s Ornellou Koktovou prehlásila, že Dopita je "sukničkár" a mal "desaťtisíce dievčat" predtým, ako sa dali dokopy. Ktovie, čo s ňou urobia tieto informácie, keďže netají, že je žiarlivá. Na druhej strane však Dopitovi neprestáva vyznávať lásku a je isté, že dúfa v jeho premenu.

Pre ženu

Najčítanejšie