Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Patrasová priznala, že vzťah s Talianom stále trvá! Drsný odkaz pre Felixa!
Zdielať na

Patrasová priznala, že vzťah s Talianom stále trvá! Drsný odkaz pre Felixa!

Archívna reportáž

Len ťažko sa dá odpustiť potupná nevera manžela s o polovicu mladšou ženou

Riešenie manželského vzťahu a problémov Dagmar Patrasovej (66) a Felixa Slováčka (80) je nekonečnou témou. Je to u nich ako na hojdačke. Raz sa k sebe majú ako hrdličky, inokedy sa častujú nevyberanými urážkami. Ešte v júni sa ale Dagmar nádejala, že pôjdu do Talianska. Tam spolu boli už viackrát a spoznali sa tam aj s Talianom Vitom.

​​Po rozbrojoch manželov Dagmar Patrasovej a Felixa Slováčka z konca zimy sa situácia v ich vzťahu začala zlepšovať a krátko pred koncertom hudobníka k jeho osemdesiatke, ktorý sa konal začiatkom mája, vyzerali ako dve hrdličky. Na koncerte ale prišlo k trápnej situácii, keď sa tam objavila Felixova exmilenka, Lucie Gelemová. K podobnému trapasu malo dôjsť tiež v júni, keď mala Lucie dokonca odovzdávať Felixovi Krištáľovú ruku k jeho jubileu. Nakoniec tomu údajne zabránil sám Slováček a spokojná Dagmar tam po jeho boku priam žiarila.

Hudobník sa vtedy k ich vzťahu vyjadril len krátko: "Všetko je v pohode." Patrasová sa zas zmienila o jej predstavách o ich letnej dovolenke. "Ja by som si priala ísť do Talianska. Neviem, kam by chcel ísť Felix, ešte sme sa konkrétne o tom nedohadovali," konštatovala. Vyvstala pritom ale otázka, čo by na to povedal Felix, keďže je známe, že tam má Dagmar dôverného priateľa Vita. Prekvapila pritom informáciou, že je s ním vraj v dennom kontakte cez Skype a sociálnu sieť a sem-tam sa vidia aj osobne. "Určite by sme sa tam stretli s Vitom. Voláme si každý večer. Prepáčte, ale po pani Gelemovej s tým nemôže mať žiadny problémy" ostro odkázala cez Expres.cz manželovi Patrasová, ktorá mu zjavne 7 rokov trvajúcu neveru neodpustila. Nečudo.

Pripomeňte si Dádu vo veselej piesni Holky mučí kluky:

Felix Slováček ale zrejme o dovolenke v Taliansku s Dádou vôbec neuvažuje a zrejme ani nikde inde. Keď sa nedávno objavila v médiách správa o rozhodnutí súdu v kauze vlaňajšej nehody Patrasovej o jej vine, bol Slováček práve pracovne na Slovensku, jeho reakcia ale nehovorila práve o súcite s manželkou. "Čo vám mám na to povedať? Verejnoprospešné práce Dáde rozhodne neuškodia. Naopak," povedal priam škodoradpstne. "Ja to ale nechcem komentovať. Keď sa vrátim zo Slovenska, letíme s Aničkou do Egypta a to, čo nastvárala moja žena, ma nezaujíma," vyjadril sa jasne, a tak sa zdá, že do Talianska za exmilencom poletí Dáda sama. A možno to tak bude aj lepšie pre všetkých zainteresovaných.
Ešte pred piatimi rokmi to medzi Dádou a Vitom vyzeralo na veľkú lásku:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie