Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Dcéra Patrasovej a Slováčka zabudla vypnúť mobil, nalomená psychika je zjavná!
Zdielať na

Dcéra Patrasovej a Slováčka zabudla vypnúť mobil, nalomená psychika je zjavná!

Zdroj: instagram/AJS

So svojimi radosťami aj starosťami sa Anička Julie Slováčková (27), dcéra Dagmar Patrasovej (67) a Felixa Slováčka (80), zvykne podeliť aj s jej sledovateľmi na Instagrame. Zrejme najmä vďaka jej rozmarným rodičom trpí už od detstva psychickými problémami, a pred pár rokmi jej dokonca diagnostikovali rakovinu prsníka. Našťastie to zachytili včas a po operácii a liečbe je v poriadku. Aby sa vyhla stresom, rozhodla sa už pred časom od rodičov a problémov medzi nimi dištancovať a radšej sa venuje hudbe a osvete v prevencii rakoviny. Ale ako sama priznáva, stresov sa ešte stále celkom nezbavila.

Na verejnosti sa snaží Anička Julie Slováčková pôsobiť vždy optimisticky a veselo. Aj svojim sledovateľom na Instagrame chce rozdávať pozitívnu energiu, ale ako nedávno priznala, nie je to pre ňu vždy ľahké. "Decká... posledný mesiac som k vám bola trošku neúprimná, ale možno som skôr potrebovala klamať sama sebe, že všetko zvládam," vyšla radšej s pravdou von, keď pochopila na vlastnom príklade, že to takto nie je vždy celkom správne. Žiadny človek nie je dokonalý a škodí len sám sebe, ak sa o to urputne usiluje.

Svojim sledovateľom dala dobrú radu: "Nepomôžete tým ako sebe, tak ani nikomu inému. Nehnevajte sa na seba, ak vymeníte deň pri vode za deň v posteli. Veď keď máte chrípku, tak si predsa tiež pôjdete ľahnúť do postele, dáte si nohy hore, čaj a paracetamol..." Zároveň pridala aj rečnícku otázku: "Prečo teda, keď vás bude bolieť duša, tak to budeme prehliadať?" K tomuto zamysleniu sa ju priviedla situácia, v ktorej sa ocitla, keď si prednedávnom zabudla vypnúť telefón.
Vypočujte si pieseň Prší a leje jako z konve v podaní Aničky Slováčkovej a jej kapely:

"Chcela som nakrútiť, ako s Jindrom robíme hlúposti, keď som si varila obed, ale potom som na ten telefón zabudla a on tak krásne autenticky zachytil jeden z tých insta unfriendly chvíľok. A mne sa vlastne, keď som to potom uvidela, zdalo byť dobré ukázať v záplave preslnených fotiek z dovoleniek, že realita leta môže byť aj iná," vysvetľovala  Anička Slováčková moment, ktorý nasledoval po hre s jej domácimi miláčikmi. Bolo vidno, aká bola zrazu nesvoja, škriabala sa, držala za hlavu a bolo jasné, že jej psychika išla dole. To sú chvíle, ktoré ľudia obvykle svetu neukazujú, Anička sa ale rozhodla robiť osvetu aj v tomto smere.
Anička zabudla vypnúť nahrávanie, po veselých chvíľkach prišiel smútok:

Už pred časom sa zverila pre eXtra.cz, že to u nej nie je celkom ružové. "Strašne rada by som povedala, že sa menej stresujem a všetko je lepšie, ale nie je to pravda. Pretože chcem byť úprimná, stresujem sa furt rovnako," povedala na rovinu a priznala, že pravidelne navštevuje aj psychológa. Nedávno si zaobstarala sučku Jindřišku, ktorá jej tiež robí veľkú radosť a stresy zaháňa.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie