Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
To KTO je?! Marešova manželka Monika sa radikálne zmenila!
Zdielať na

To KTO je?! Marešova manželka Monika sa radikálne zmenila!

Archívna reportáž

Na dievčatko sa všetci veľmi tešili

Na svoj styling si druhá manželka moderátora Leoša Mareša (47), módna znalkyňa Monika Marešová (42), veľmi potrpí. V manželovi má v tomto smere veľkého poradcu. Najmä vďaka jeho radám si dala, odkedy sa dali dokopy, spraviť aj rôzne úpravy vizáže. Jediné, na čo doposiaľ veľmi nesiahala, sú jej husté tmavohnedé vlasy. Ale aj to je už minulosťou. Zmena po návšteve kaderníka je výrazná a prospela jej.

​Na svoju manželku Moniku je Leoš Mareš právom veľmi hrdý. Jej vysoká, štíhla a vyšportovaná postava s dlhými nohami pôsobí naozaj impozantne. Má tiež zaujímavú tvár lemovanú hustými vlasmi s tmavohnedým odtieňom. Niektoré chybičky krásy si dala na Leošov podnet napraviť aj chirurgicky, vrátane úpravy a zväčšenia pŕs. Vynímajú sa tak na nej mnohokrát aj veľmi odvážne a nápadité modely šiat, čo jej manžel veľmi oceňuje. Sám sa v takom štýle tiež veľmi rád oblieka. Spolu tvoria naozaj neprehliadnuteľnú dvojicu.

Monikin nový účes je poriadna zmena:

Instagram/MM

Aj keď Monike jej prirodzená tmavá farba vlasov pristala, to, čo s jej výzorom urobilo ich zosvetlenie, je až neuveriteľné. Na túto zmenu sa odhodlala po konzultáci s renomovaným celebritným kaderníkom Martinom Tylom, ktorý je aj autorom svadobných účesov Aleny Šeredovej. Monika Marešová zdieľala výsledok jeho práce na Instagrame"Dnes robíme celkové presvetlenie - efekt slnka vo vlasoch. Nafarbiť šediny pri hlave a trochu zostrihnúť končeky," pridala komentár k fotografii ešte z kaderníckeho kresla.    
Monika sa o svoje tajomstvá krásy rada podelí s jej fanúšikmi:

Túto zmenu pozitívne zhodnotili nielen jej fanúšičky na Instagrame, ale aj uznávaný celebritný stylista Kája Pavlíček. "Celkovo ide o pozitívnu zmenu, ktorá na mňa pôsobí veľmi dobre. Na leto je to skvelá voľba," uviedol pre ŽivotvČesku.cz. A treba dodať, že nielen na leto, je všeobecne známe, že aj iní odborníci radia ženám, ktoré chcú vyzerať mladistvo napriek pribúdajúcemu veku, aby si vlasy zosvetlili. Zjemnia tak rysy svojej tváre a akoby sa tým stratili aj vrásky. Monika je toho veľmi vydareným príkladom. Časom sa uvidí, či si takto zosvetlené vlasy nechá aj po lete.   
Celebritný kaderník Martin Tyl sa stará aj o vlasy Leoša Mareša:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Tyl (@tylmarty)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie