Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Agáta opäť raz šokovala! Psa do Španielska nevzala, TAKTO problém vyriešila!
Zdielať na

Agáta opäť raz šokovala! Psa do Španielska nevzala, TAKTO problém vyriešila!

Archívna reportáž

Majitelia psíkov iste dobre vedia, akú majú v tejto súvislosti dilemu, keď sa chystajú na dovolenku. Cestovať s nimi v lietadle je veľmi stresujúce, ale aj v aute to nie je práve ideálne. Predtým, ako sa Agáta Hanychová (38) presunula spolu s deťmi a Jaromírom Soukupom (54) z Prahy do španielskej Marbelly, musela riešiť svoju sučku Bonnie. Rozhodla sa, že ju nebude podrobovať stresu z letu v podpalubí lietadla, musela hľadať iné možnosti.

​Na svojom instagramovom profile Agáta Hanychová prezradila, ako vyriešila problém so starostlivosťou o jej sučku Bonnie po odchode do Marbelly. Jej mama Veronika Žilková (61) nemala dobré skúsenosti s presunom jej milovaného labradora Pipa v lietadle do Izraela, keď zakrátko na to uhynul. Dôvodom bola rakovina, ale pýtala sa, či sa mu nerozvinula po strese z lietadla. "Existuje jedna veľká štúdia, ktorá ukázala, ako strašné je cestovanie pre zvieratá v batožinovom priestore. Zdravé zviera to pravdepodobne zvládne, ale choré môže skutočne uhynúť," vysvetľuje na svojom webe renomovaná veterinárka Martina Načeradská. Agáta to radšej s Bonnie neriskovala a nechala ju v Prahe.

Aby voči sučke nemala výčitky, že jej niečo chýba a trpí, rozhodla sa ju ubytovať v hoteli pre psov. Nezmenila svoje rozhodnutie ani po tom, čo zistila cenu. Deň v psom hoteli vyjde v závislosti na službách od 790 do 1 200 korún, teda až 50eur, čo je vzhľadom na to, že bude v Marbelle zrejme až do septembra, naozaj riadna pálka. "Ja som vlastne tiež na dovolenke. Má sa ako v raji, nikdy som nevidela, že by sa o psíkov niekde starali s takou láskou, dali toľko starostlivosti a všetok svoj čas," komentovala s nadšením pobyt Bonnie v hoteli. Na  dôkaz, ako sa má dobre, pridala aj video a opísala, čo všetko má k dispozícii.
Agáta ostáva v kontakte s fanúšikmi aj počas dovolenky, prihovára sa k nim jej novými prifúknutými perami:

"Pani majiteľka z malého zámočku vybudovala rezort a spa pre psíkov a celým svojím srdcom tým žije. A ponúka toľko služieb! Pri psíkoch sú 24 hodín denne, každý deň vám posielajú fotky a videá vášho mazlíčka, dokonca na hornom poschodí vybudovala ubytovanie aj pre Vás, takže pokiaľ idete na dovolenku, tak môžete doraziť, prespať, budete mať odvoz na letisko. A medzitým sa takto postarajú o chlpaté lásky," ozrejmila rôzne detaily s tým, že kŕmenie je podľa požiadaviek. Psíci sa tam hrajú, behajú vo výbehu, púšťajú im filmy, kúpu ich, čítajú na dobrú noc, ba dokonca môžu aj volať s ich páničkami.
Kým Agáta relaxuje s rodinou v Marbelle, jej psík Bonnie si užíva dovlenku v psom hoteli, kde je o ňu dobre postarané:

Agáta v každom prípade poriadne prekvapila. Jednak tých, ktorí si mysleli, že jej milovaného psíka doma prosto nenechá, ale najmä tých, ktorí nečakali takú vysokú investíciu, a ani to, ako sa Agáta bude o chlpáča zaujímať. Zdá sa, že to s ňou nie je také márne a povrchné.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie