Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Nádherná nevesta! Mesiac po svadbe konečne ukázala slovenská speváčka fotky!
Zdielať na

Nádherná nevesta! Mesiac po svadbe konečne ukázala slovenská speváčka fotky!

Zdroj: Instagram/Patrícia Janečková

O radosť zo svadobného dňa sa podelila operná speváčka Patricia Janečková (25) až po mesiaci. S hercom Vlastimilom Burdom (31) sa zasnúbili len v apríli, a tak na prípravu veľa času nemali, no aj tak všetko vyšlo podľa ich predstáv - najdôležitejšie neboli "tanečky" okolo svadby, ale fakt, že sú už svoji.

Ešte pred rokom nemala Patricia Janečková iste ani pomyslenie na to, že by sa mala vydávať. Od februára sa podrobovala náročnej liečbe a čakala ju mastektómia prsníka, ktorá sa uskutočnila v auguste. Všetko dopadlo dobre, jej mladý organizmus sa dokázal s chorobou aj liečbou vysporiadať a teraz je v remisii. "Nikdy by mi nenapadlo, že sa v tomto veku budem potýkať s rakovinou, ale život je nevyspytateľný a má pre nás pripravených veľa prekážok, s ktorými musíme bojovať," napísala vlani 18. júna v deň svojich 24. narodenín, keď sa odhodlala ukázať aj svoju holú hlavu po chemoterapii. 

V ťažkých časoch ju vtedy podporoval jej priateľ a kolega z divadla, herec Vlastimil Burda, ale o svojom súkromí sa na sociálnej sieti, kde zdieľala svoje skúsenosti s liečbou, veľmi nezmieňovala. Po roku od začiatku liečenia mohla už s radosťou konštatovať, že sú jej výsledky v poriadku a konečne sa rozhodla pootvoriť dvere aj do svojho súkromia. "Ďakujem svojmu skvelému partnerovi, bez ktorého by som to asi nezvládla. Nemal to so mnou ľahké, ale nevzdal sa, bol mi obrovskou oporou a za to ho obdivujem a milujem," vyjadrila sa s láskou. V apríli tohto roku prekvapila nečakanou správou: "Nie je čas, strácať čas. Bude svadba!" Pridala k tomu aj fotku so zásnubným prsteňom na ruke.     
Patrícia je talentovaná operná speváčka:

Možno práve choroba utužila ich vzťah, ktorý začal pred vyše dvomi rokmi, natoľko, že im bolo jasné, ako pevne k sebe patria. Z fotografií z ich svadby, ktorá sa konala už pred mesiacom, vidno, že sú spolu šťastní a milujú sa. K "výmesačiu" ich na sociálnej sieti zverejnila Patricia so slovami: "Včera to bol mesiac od našej svadby!" V jednoduchých pekných bielych šatách a účese z krátkych vlasov, do ktorých mala vpletené kvety, vyzerala nevesta skutočne veľmi pôvabne, Patricia je ako dokonalá porcelánová bábika. V komentároch prišlo vzápätí veľa gratulácií, no všetci vedia, že to najdôležitejšie, okrem lásky, je v Patriciinom prípade najmä zdravie.
Patrícia s fanúšikomi zdieľala zábery z jej veľkého svadobného dňa:

Súvisiace články

Najčítanejšie