Jasno
19°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Boj o život! Hviezdny herec v slzách priznal svoj stav!
Zdielať na

Boj o život! Hviezdny herec v slzách priznal svoj stav!

Archívne video

Pozrite si upútavku na film Nespútaný Django, v ktorom Foxx zažiaril

Všetci fanúšikovia amerického herca Jamieho Foxxa (55) si môžu po pár mesiacoch neistoty, či sa mu podarí prekonať vážne zdravotné problémy, konečne vydýchnuť. Pred pár dňami sa prostredníctvom videa na Instagrame vyjadril osobne k svojmu zdravotnému stavu. Vyzerá, že je už na tom oveľa lepšie a chce pokračovať aj v nakrúcaní rozrobeného filmu Back in Action/Späť v akcii, kde hrá a zároveň je aj jeho výkonným producentom.

​Veľká zodpovednosť, ktorú pociťoval Jamie Foxx voči nakrúcaniu filmu Back in Action, kde hrá spolu s Cameron Diaz a ako výkonný producent do neho vložil on, aj partneri nemalé financie, sa podpísala aj na jeho nervozite. Bol vraj veľmi výbušný, neustále vyvolával napätie a hádky na pľaci, dokonca hlavná hviezda Cameron Diaz (50) vážne uvažovala o ukončení nakrúcania filmu. V apríli sa psychicky zrútil, kvôli čomu musel prerušiť nakrúcanie filmu v Londýne, o týždeň neskôr musel byť hospitalizovaný v nemocnici v Atlante a išlo mu o život. Rodina sa obrnila hradbou mlčania, a tak sa verejnosť nemala ako dozvedieť seriózne informácie o jeho diagnóze, ani o priebehu liečenia. 

Špekulovalo sa o mŕtvici, aj krvácaní do mozgu. O zlepšení jeho zdravotného stavu sa až po čase začali vyjadrovať jeho najbližší. Ale až v sobotu  oznámil Foxx osobne vo videu na Instagrame, že je už na tom skutočne dobre. "Ďakujem milión krát každému z vás, bola to dlhá cesta, ale všetky modlitby, skvelí ľudia a Boh my pomohli to prekonať. Prešiel som niečím, o čom som si myslel, že si nikdy, nikdy neprejdem," priznal sa a pokračoval vo svojej emotívnej spovedi. 
Jamieho Foxxa môžu fanúšikovia tarantinoviek poznať aj z filmu Divoký Django:

"Viem, že veľa ľudí čakalo či chcelo počuť novinky, ale aby som bol k vám úprimný, nechcel som, aby ste ma takého videli.  Chcem, aby ste ma videli smiať sa, zabávať sa na párty, vtipkovať, robiť filmy... Nechcel som, aby ste ma videli s hadičkami, ktoré zo mňa trčali," priznal, že jeho stav bol skutočne vážny. "Ďakujem mnohým skvelým ľuďom z medicíny... je to skvelý pocit, že to rodina udržala vzduchotesne. Nič nepustili von. Ochránili ma a verím, že by to v takýchto chvíľach mal mať každý," nezabudol poďakovať najbližším, ktorí v prvom momente prosili ľudí o modlitby.
Jamie Foxx je po zdravotných problémoch viditeľne pochudnutý a strhaný:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Potvrdil tiež, že nie je "ochrnutý“ ani "slepý“, ako sa šírili fámy. "Šiel som do pekla a späť a moja cesta k zotaveniu bola tiež hrboľatá. Ale vraciam sa a môžem pracovať. Som tu na Zemi kvôli skvelým ľuďom. Som tu na Zemi kvôli Bohu, človeče. Som na ceste späť," ukončil emotívne vyznanie, pri ktorom sa neubránil slzám. Ktovie, ako ho tento silný, no bolestný zážitok zmení, keďže doteraz ho mnohí považovali v istých situáciách priam za neznesiteľného človeka.

Súvisiace články

Najčítanejšie