Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Strata bábätka ich lásku neoslabila! Donutil sa v tajnosti OŽENIL!
Zdielať na

Strata bábätka ich lásku neoslabila! Donutil sa v tajnosti OŽENIL!

Archívne video

Martinov otec je jeden z najobľúbenejších českých hercov a rozprávačov

Od vlaňajšieho mája, keď herec Martin Donutil ml. (32) a herečka pôvodom zo Sýrie Sára Affašová (29), oznámili radostnú novinu o očakávaní potomka, sa udialo všeličo. Veľmi ťažkou ranou osudu bola pre nich strata dieťatka, ktoré sa narodilo plne donosené v októbri, žiaľ, bez známok života. Po chvíľach nekonečného žiaľu ale prišli aj pekné chvíle. V novembri sa vybrali trochu si prevetrať hlavy do New Yorku, kde požiadal Martin Sáru o ruku. Prednedávnom mala Sára rozlúčku so slobodou, ale okolo svadby bolo ticho...

Ako je už jasné, Sára je pani Donutilová. ​No zatiaľ čo sa novomanželia k svojej svadbe nevyjadrujú, niečo o tom na sociálnej sieti prezradila nevestina kamarátka a kolegyňa Beáta Kaňoková (34). "Vydala sa nám… láska naša. Buďte najšťastnejší," popriala novomanželom a priložila fotografiu Sáry v bielych svadobných šatách, ako ju držia s kamarátkou na rukách. Miesto, čas a iné detaily o svadbe si ale aj ona nechala pre seba. 

O svadbe svojho syna mlčal aj slávny herec Miroslav Donutil (72), na priamu otázku už ale ochotne odpovedal. "Bola to nádherná svadba v krásnej prírode uprostred lesov, vôd a strání. Nevesta bola nádherná, ženíchovi to svedčalo. Boli a sme šťastní," takto herec pre ŽivotVČesku potvrdil, že k synovej svadbe naozaj došlo, ale vyjadril sa pomerne stručne. Dá sa predpokladať, že sa s mladomanželmi dohodli na mlčanlivosti. Svoje šťastie  zrejme nechcú zakríknuť.

Sára a Martin prekonali skutočne ťažké obdobie, napriek strate bábatkä sa opäť tešia z lásky a zo života:

Sára vo svojom vyznaní z bolesti po mesiaci mlčania od straty synčeka prezradila, že nestratili nádej a rozhodne budú v snahe o bábo pokračovať. "Veríme celá rodina, že sa nám rýchlo vráti. Som o tom presvedčená. A jedine tak sa môžeme posunúť ďalej. Treba žiť ďalej, aj keď mi to Martin musel často pripomínať." Obom mladomanželom iste všetci ich priaznivci prajú, aby sa ich túžba po narodení zdravého životaschopného dieťatka naplnila čo najskôr.

Sára stihla pred svadbou absolvovať veselú rozlúčku so slobodou: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sára Affašová (@saraaffasova)

Súvisiace články

Najčítanejšie