Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Napriek metastázam sa hviezdny herec rozhodol oženiť! Vzal si o 40 rokov mladšiu krásku!
Zdielať na

Napriek metastázam sa hviezdny herec rozhodol oženiť! Vzal si o 40 rokov mladšiu krásku!

Zdroj: Instagram/DL

To, že láska dokáže prekonať všetky prekážky, vidieť aj v prípade švédskeho herca Dolpha Lundgrena (65), známeho z filmov Rocky IV, Aquaman, The Expendables či Creed II. Osem rokov bojuje s rakovinou, ale stále má chuť do života. Je už niekoľko rokov šťastný po boku mladej blondínky Emmy Krokdal (27), s ktorou prekvapivo pred pár dňami uzavrel manželstvo na malebnom gréckom ostrove Mykonos.

Takmer dva metre vysoký švédsky herec Dolph Lundgren bol v mladosti veľký fešák a šarm mu zostal až doteraz. Nedal sa zlomiť ani ťažkou diagnózou. V roku 2015 mu objavili v obličke zhubný nádor a podrobil sa liečbe, ale o päť rokov neskôr pribudli aj ďalšie. Po operácii mu dával lekár šancu iba na dva až tri roky života. Obzrel sa za svojím životom a povedal si: "Mal som skvelý život. Mal som totálne skvelý život. Už som prežil asi päť životov v jednom s tým všetkým, čo som urobil." Ale ako veľký bojovník to nevzdal a predsa len skúsil liečbu u iného lekára a tá zaberá. "Nemohol som uveriť, že sa dostavil tak radikálny rozdiel, že v priebehu troch mesiacov sa nádory zmenšili o 20 - 30 %," zveril sa po čase nadšený z výsledkov. 

Nové systémové lieky mu dokázali pomôcť natoľko, že v roku 2022 sa už nádory zmenšili až približne o 90 percent. "Teraz som v procese odstraňovania zvyšného zjazveného tkaniva týchto nádorov," uviedol Lundgren. Priznal, že choroba ho veľa naučila: "Oveľa viac si vážiť život a každý deň aj okamih, keď môžem byť s ľuďmi, ktorých mám rád." Po boku má už pár rokov ženu, ktorá miluje a motivuje ho k chuti do života. "Emma je na svoj vek určite veľmi vyspelá. Prišla z malého mesta v Nórsku. Bola tam vydatá, prešla ťažkým rozvodom a mnohými vecami, s ktorými sa väčšina mladých ľudí v jej veku nemusí vyrovnávať." 
Dolph sa zamiloval do podstatne mladšej ženy, a napriek vážnej diagnóze sa rozhodol opäť oženiť:

O ruku ju požiadal v roku 2020 a na červenom koberci na premiére filmu Minions ju svetu prvýkrát predstavil vlani, kde sa zoznámila aj s jeho dcérami, Idou (26) a Gretou (20). No a od 13. júla sú už oficiálne svoji."Cítili sme, že konečne nastal ten správny čas osláviť lásku, život a šťastie v krajine bohov svadbou v našej vile na Mykonose v kruhu rodiny a niekoľkých blízkych priateľov. Kvôli covidu a dlhej ceste náročnej liečby sme museli naše plány na svadbu mnohokrát odsunúť," uvádza pár v exkluzívnom vyhlásení pre People. 
Dolph si užíva chvíle s novou mladučkou manželkou na magickom gréckom ostrove Mykonos:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dolph Lundgren (@dolphlundgren)

O neveste sa Lundgren vyjadruje len v superlatívoch: "Bola ako anjel, ktorý mi bol zoslaný na pomoc." A hoci mnohí dvíhajú obočie pre ich takmer 40-ročný vekový rozdiel, on to komentoval: "Ona je dosť zrelá a zároveň si myslím, že ja som dosť mladý." A má pravdu, rozhodne by mu ten vek nikto netipoval, nepochybne aj pre skvelú kondíciu a mentálne nastavenie sa mu darí úspešne bojovať aj s vážnou diagnózou.

Súvisiace články

Najčítanejšie