Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Seriálová Donna je na dne! S deťmi býva v moteli, TOTO má byť dôvod!
Zdielať na

Seriálová Donna je na dne! S deťmi býva v moteli, TOTO má byť dôvod!

Archívna reportáž

Manželstvo hollywoodskej herečky Tori Spelling (50) s hercom Deanom McDermottom (56), s ktorým má päť detí, prechádza dlhodobou krízou. Riešením bude nakoniec napriek ich snahe a absolvovaniu manželských terapií zrejme už len rozvod. O ich odlúčení informoval minulý mesiac Dean, hoci správu zakrátko zmazal. Tori sa k tomu priamo nevyjadruje, spolu s deťmi sa ale presťahovala do motela. Ako dôvod uviedla problém s plesňami v ich dome.


​Hoci sa Tori Spelling, známa ako Donna zo seriálu Beverly Hills, narodila bohatému filmovému producentovi Aaronovi Spellingovi (✝83), po jeho skone zdedila na základe maminho rozhodnutia necelý milión dolárov. Ich vzťahy sú veľmi komplikované, ale ani jej vzťah s Deanom McDermottom, za ktorého sa vydala a majú päť detí, nie je vôbec jednoduchý. Pôrody a starostlivosť o potomkov, keď ju navyše manžel neustále podvádzal, urobili svoje a Tori sa psychicky zrútila. Manželstvo chcela ale udržať kvôli deťom. Začala sa o seba viac starať, schudla a s manželom podstúpili manželskú terapiu, ktorá prerástla až do reality show.

Napriek úsiliu manželov sa však zrejme ich manželstvo už udržať nedá, ako vyplýva z Deanovho vyhlásenia. "S veľkým smútkom a veľmi ťažkým srdcom sme sa po 18 spoločných rokoch a 5 úžasných deťoch s Tori Spelling rozhodli ísť každý svojou cestou a začať novú vlastnú cestu," napísal na sociálnej sieti a priložil k tomu spoločnú fotografiu s ich deťmi. "Budeme naďalej spolupracovať ako milujúci rodičia a sprevádzať a milovať naše deti v tomto ťažkom období. Žiadame, aby ste všetci rešpektovali naše súkromie, aby sme si vyhradili tento čas na to, aby sme našu rodinu obklopili láskou a preniesli sa cez to. Ďakujeme všetkým za podporu a priazeň," obrátil sa na fanúšikov, no prekvapivo už zakrátko správu zmazal a odvtedy je ticho.
Matka Tori Spelling potvrdila, že stojí pri svojej dcére a bude jej pomáhať aj finančne:

Tori v týchto ťažkých časoch hľadá svetlé chvíle a na Instagrame zdieľa fotografie s deťmi, domácimi miláčikmi, kamarátkami, ba aj s jej mamou Candy Spelling (77). Tá ju vraj mala uistiť, že bude o ňu a deti absolútne postarané aj po finančnej stránke. Má jej vraj pomáhať aj s rozvodom, napokon, práve ona striktne nesúhlasila s dcériným rozhodnutím vydať sa za Deana. "Ich vzťah je najlepší, ako kedy bol," tvrdí zasvätenec o aktuálnom vzťahu medzi matkou a dcérou a dodáva, že Tori ľutuje svoj vzdor a stratu času a dúfa, že si to teraz s mamou spolu vynahradia.  
Ešte nedávno si Tori spolu s deťmi a manželom užívala oslavu ich dcéry v Hiltone v Beverly Hills, dnes býva bývalá seriálová hviezda bez manžela v lacnom moteli:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tori Spelling (@torispelling)

Na druhej strane, na paparazzovských fotkách z okolia lacného motela, kde aktuálne s deťmi býva, je úplne jasné, že Tori prechádza ťažkým obdobím. Neupravená, spuchnutá, strapatá, akoby to ani nebola ona. Ktovie, či jej mama neponúkla pomocnú ruku, keď potrebovala po odsťahovaní sa od Dermotta strechu nad hlavou. No ako tvrdí, nemá to s rozvodom nič spoločné. "Rozhodli sa tam zostať pre pretrvávajúce problémy s plesňami v ich dome. Tori berie tento problém veľmi vážne a nechce tomu seba ani svoje deti vystavovať," tvrdí nemenovaný zdroj. Nuž, zvláštne, takto vzápätí po Deanovej správe o rozvode.

Tori s deťmi pri moteli, kde aktuálne prebývajú:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa HIT RADIO 104.7 (@hitradio104.7)

Súvisiace články

Najčítanejšie