Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Koniec kamarátstva Dary a Leoša?! Hovorí sa o hádke a prerušení vzťahov!
Zdielať na

Koniec kamarátstva Dary a Leoša?! Hovorí sa o hádke a prerušení vzťahov!

Archívna reportáž

Česká moderátorská hviezda Leoš Mareš (47) sa už dávno nespolieha iba na príjmy len z tejto činnosti. Veľmi úspešne sa živí ako influencer na Instagrame s vyše miliónom sledovateľov, ale pred pár mesiacmi sa k tomu rozhodol pridať aj lukratívny podnikateľský plán s organizovaním eventov a koncertov pre svojich kolegov zo šoubiznisu v najväčšej hale Česka, pražskej O2 aréne.

Keď Leoš Mareš po svojich mega úspešných show, kde moderoval a spieval za účastí viacerých slávnych hostí, zistil, že mu ide aj organizácia takýchto podujatí, pustil sa do toho aj s ponukou pre kolegov zo šoubiznisu. "Jeho príjmy majú v zásade štyri piliere, tým prvým je Instagram a rôzne reklamné spolupráce. Ten tvorí zhruba tridsať percent, desať percent je za moderovanie v rádiu, ďalších desať percent firemné akcie a zvyšok, teda zhruba polovica, tvoria eventy, ktoré organizuje," vymenoval publicista a reportér Michal Mareš v podcaste Ranný brífing pred časom všetky oblasti, z ktorých plynú Marešovi príjmy. 

"Má v sebe silný magnet, dokáže na seba pritiahnuť pozornosť a tiež si ju udržať. Vždy je v centre diania a pýši sa veľkou cieľovkou. Dokáže všetko zmonetizovať, čím sa líši od radu svojich kolegov, navyše to dokáže sám, nepotrebuje manažéra, všetko to ide za ním," mieni publicista. Mareš dokonca vymyslel nové rozloženie sedadiel v O2 aréne. "Prišiel s veľmi zaujímavou vecou. Môže predať až dvadsaťtisíc vstupeniek. To sa potom dostávame k tridsiatim miliónom, keď je vypredané, za jeden večer," zhodnotil reportér obrovské číslo, hoci "len" v českých korunách.
Zo spolupráce Mareša a Dary vzišiel vypredaný megakoncert na úrovni svetových hviezd:

Ako sa ukázalo, zádrhel môže byť práve počet miest v hľadisku, pričom vstupenky sú veľmi drahé.Kým pri biektorých umelcoch to ľudia ofrflú, pri Dare s tým problém nebol. Januárový koncert vypredala, a tak Leoš okamžite ohlásil pokračovanie, no odvtedy je ticho. "Neviem presne, čo bolo tým dôvodom, ale viem, že Leoš je s Darou pohádaný a momentálne spolu nehovoria," uviedol pre Sedmičku nemenovaný zdroj z Marešovho okolia. Síce nebol jasný termín, kedy by mala byť ďalšia mega šou, no predsa len, keď je úplné ticho, vzniká podozrenie, že z toho nič nebude. "Je leto a nič sa nedeje. Myslím, že sa nezlučovali ich predstavy a Leoš sa klasicky urazil," mieni zdroj, ktorý Mareša pozná. Zrejme fanúšikom neostáva nič iné, ako si počkať ešte nejakú chvíľu, obe hviezdy totiž zaryto mlčia.
Ešte nedávno si Leoš zašportoval s Dariným partnerom, na ňu sa vraj urazil:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Súvisiace články

Najčítanejšie