Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Ako sa to stalo?! Žilková má potvrdené, že má o takmer 15 rokov menej!
Zdielať na

Ako sa to stalo?! Žilková má potvrdené, že má o takmer 15 rokov menej!

Zdroj: instagram/VŽ

Veľmi aktívne leto prežíva herečka Veronika Žilková (61). Okrem podpory dcéry Korduly (17) v rámci jej letnej jazdeckej sezóny a rozširovania vodičáku si nájde čas aj na iné aktivity. Nebála sa ani účasti na pražskom charitatívnom bežeckom závode Run for Help, hoci pršalo. Ubehla v dobrej nálade dva kilometre a iste ju potešilo, keď jej pri vážení krátko pred štartom určili metabolický vek na 48 rokov.

Na svoju postavu si Veronika Žilková potrpí už od skorej mladosti. Necítila sa vtedy dobre s jej veľmi mierne zaoblenou postavou a považovala sa za dokonca za tučnú, s čím ale mnohí jej sledovatelia celkom oprávnene nesúhlasia. Okrem rôznych diét sa vtedy snažila schudnúť aj behom. Spomenula si na to pri jej nedávnej účasti na charitatívnom bežeckom závode"Od svojich dvadsiatich rokov som nebežala. Predtým áno, pretože som chcela schudnúť, ale vždy som dobehla, zožrala sáčok sušienok a kilá pribúdali," s iróniou a smiechom zhodnotila svoje bežecké skúsenosti pre Sedmičku.cz.

Za športovanie považuje Veronika aj svoju prácu. "Ja som športovkyňa hlavne vďaka svojmu zamestnaniu, pretože herectvo je neskutočne fyzicky náročná profesia. Dokonca niekto spočítal, že jedno predstavenie je tak kaloricky náročné ako osemhodinová zmena baníka v bani," uviedla zaujímavý údaj. Okrem herectva jej ale v športových aktivitách bránila starostlivosť o početnú rodinu so štyrmi vlastnými deťmi a jeden čas aj dvomi adoptovanými. Časom jej pribudli aj vnúčatá. Poslednú dobu ale párkrát v týždni na streame predvádza cvičenie pre svoje sledovateľky na Instagrame.
Veronika so svojimi fanúšikmi pravidelne cvičí aj na Instagrame:

Nezabudla sa ale pochváliť aj jednou medailou za športový výkon. "Asi pred dvadsiatimi rokmi sme za nejaké rádio jazdili v Rakúsku lyžiarsku olympiádu a boli sme tím Michal Suchánek, Mahulena Bočanová a ja a porazili sme Kačku Neumannovou. ... Som na to pyšná. Od tej doby sme s Kateřinou kamarátky, bola mi za svedkyňu na svadbe, aj keď tá sa celkom nepodarila," poznamenala Žilková na margo spomienok na jej športové výkony. 
Veronika tvrdí, že práca herca je fyzicky veľmi náročná a preto ju udržuje vo forme:

Treba uznať, že je skutočne v skvelej forme aj po šesťdesiatke a už na prvý pohľad vyzerá mladistvo. Na to sa ale prístroj nepozerá a predsa to videl rovnako. Výsledok 48 rokov metabolického veku je pre takmer o 14 rokov staršiu herečku iste potešujúci, ideálne by ale bolo, ak by inšpirovala aj ďalších rovesníkov.

Súvisiace články

Najčítanejšie