Zatiahnuté
11°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Hviezdny herec z Batmana má dieťa so slovenskou herečkou! TAKTO ho pomenovali!
Zdielať na

Hviezdny herec z Batmana má dieťa so slovenskou herečkou! TAKTO ho pomenovali!

Zdroj: Instagram/LO

Slovenskej herečke Lucii Oskerovej (32), ktorá sa pokúša o herecké šťastie aj v Hollywoode, sa už podarilo objaviť sa vo viacerých filmoch. No azda väčšie terno, ako jej úlohy, bolo zoznámenie sa s hercom Anthonym Michaelom Hallom (55). Prvýkrát to bolo v roku 2016, potom sa spolu objavili vo filme War Machine z roku 2017, o dva roky neskôr sa zasnúbili v Taliansku a do roka sa konala ich svadba. A teraz sa dočkali aj prvého spoločného potomka.

​Na svoju rolu otca si herec Anthony Michael Hall počkal až do 55 rokov a je veľmi šťastný. Jeho prvého synčeka porodila herečka Lucia Oškerová, ktorá pochádza z Bratislavy. Jej osudom sa však stal Hollywood, kam sa vybrala za kariérou. Najkrajšiu rolu získala ale až teraz, keď sa stala matkou. Anthony ju pre People vychválil do nebies: "Lucia krásne preplávala tehotenstvom a bola počas neho naozaj úžasná. Je veľmi zdravá a má skvelé gény, takže všetko prebehlo hladko a okrem toho, že som teraz trochu nevyspatý, je to naozaj skvelé." 

​Herec až túto stredu pre People potvrdil, že sa mu narodil 1. júna v Los Angeles syn, pričom s výberom mena sa veľmi netrápili, kotcovmu menu jednoducho pridali len onformáciu, že je druhý - Michael Anthony Hall II. "Je to skvelé. Sme nadšení. Ten prvý mesiac rodičovstva je dosť divoký. Všetko, čo vám každý hovorí, je celkom pravda. Prichádzate o spánok a je to ten najbláznivejší čas, ale je to aj ten najlepší čas. Takže si to naozaj užívame," vyznal sa z radosti, ktorú prežívajú s manželkou. Syn mal po narodení poriadnych 4 280 gramov, mama ho dojčí, no zapája sa aj otecko: "Medzi dojčením mu dávam piť z fľaše a môžem vám povedať, že toto dieťa má chuť do jedla."

Anthony sa objavil v roku 1985 v šou Satučday Night Live aj po boku Madonny: 

Radosť z novej úlohy Hall vôbec neskrýva. "Nemôžem byť šťastnejší, pretože som vždy vedel, dokonca aj keď som bol mladý, že si chcem založiť rodinu neskôr. Teraz mám 55 a som plne oddaný. Som nadšený. Moja žena a ja sme naozaj do rodičovstva ponorení," vyznal sa herec zo svojich pocitov. Ako to už chodí, sú teraz ako rodičia novorodenca vo fáze, keď si užívajú jednoduché veci spojené s rodičovstvom. Okrem toho vraj čítajú veľa kníh na túto tému s cieľom byť čo najlepšími pre svojho milovaného potomka. "Je úžasné byť naozaj plne v rodičovskom režime," dodal šťastný otecko. A šťastná mamička dodala: "Moje srdce explodovalo neuveriteľnými pocitmi lásky, šťastia a vďačnosti". Gratulujeme!

 Lucia s Anthonym privítali svojho prvého potomka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Oskerova (@luciaoskerova)

Súvisiace články

Najčítanejšie