Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Agáta nabotoxovaná, aj s novými perami! A priznala obrovské ZLYHANIE!
Zdielať na

Agáta nabotoxovaná, aj s novými perami! A priznala obrovské ZLYHANIE!

Archívna reportáž

V španielskej Marbelle sa začala Agáta Hanychová (38) predvádzať ako za starých dobrých čias - našpúlené pery, sexi pózy v bikinách... Už sa netvári ako uštvaná mamička trojmesačnej dcérky Rozárky, ktorá kvôli vyčerpanosti prišla aj o materské mlieko. Vystavuje sa na pláži slnku a oddychuje, zatiaľ čo sa Jaromír Soukup (54) ujal naplno svojej úlohy otecka. Vrátila sa ale k jednému svojmu zlozvyku, s ktorým chcela už viackrát skoncovať.

​Aj keď sa Agáta Hanychová svojho času vyjadrila, že po mame nezdedila herecký talent, dá sa o tom vážne pochybovať. Svoje herecké úlohy si vymýšľa sama a predvádza sa s nimi pravidelne na streame svojho profilu na Instagrame a sledovateľky neustále vťahuje do deja z jej súkromia, kde je hlavnou hrdinkou. Raz je z nej mužmi obletovaná zvodkyňa, potom úspešná podnikateľka a moderátorka, inokedy starostlivá mama, či dôstojná partnerka spoločensky významného muža, aby sa vzápätí premenila na unavenú ženu v domácnosti, ktorá to už nezvláda.     

​Aktuálne sa ale naplno vrhla nielen na dovolenkovanie, ale hlavu jej už naplno zamestnáva aj jej vizáž. K prvým záberom z pláže na jej slnkom ožiarenú tvár pripísala, že si dá upraviť viečka a nechá sa napichať botox proti vráskam. No ako sa ukázalo, tak trošku zahmlievala, lebo jedno z toho už má aj za sebou.

Agáta aj v minulosti podľahla vylepšovákom, vlasy si prihustila príčeskami:

Viacero sledovateliek jej prvého streamu z Marbelly z tohtoročného leta si všimlo zmenu na jej perách. "Máte iné pery, to nebude filtrom," vyslovovali sa viaceré v podobnom duchu. Naveľa vyšla s pravdou von: "Nechala som si trošku prifúknuť pusu. Dúfam, že to nezistí mama, tá by ma totiž zabila." Nebolo to vraj nič príjemné. A spomenula aj botox, ktorý k tomu pridala v rámci kozmetickej procedúry. Z plánov na skrášľovanie jej tak chýbajú už len viečka. 

Agáta sa v novom videu ukázala nie len výrazne vyhladená, ale aj s väčšími perami: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

No horšie ako botox bolo Agátine priznanie, že jej pevná vôľa zlyhala. S previnilým výrazom oznámila, že sa vrátila k starému zlozvyku: "Začala som zas fajčiť," uviedla smutný fakt. Pritom sa jej v tom snažil brániť už vlani v Marbelle  jej Jaromír, ako sa vtedy priznala. Ktovie, čo na to hovorí teraz, keď majú doma malé bábätko a ako je známe, fajčiari sa môžu umývať koľko chcú, aj tak zapáchajú od cigariet a to nie je pre nefajčiarov nič príjemné, o deťoch nehovoriac...

Súvisiace články

Najčítanejšie