Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Krainová má problém! O jej vášeň ju pripravil nemilosrdný verdikt lekára!
Zdielať na

Krainová má problém! O jej vášeň ju pripravil nemilosrdný verdikt lekára!

Archívna reportáž

Na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch nechýbala opäť ani Simona Krainová (50). Hoci vyzerala výborne, neprežíva práve ideálne obdobie. Posledné dva mesiace mala veľa práce a aj vo Varoch je sčasti pracovne. Prišla tam spolu s manželom Karlom Vágnerom mladším, no bez synov. Deti si k sebe do Bratislavy zobrala babička z otcovej strany a psov im doma postrážila ich opatrovateľka.

​Aktuálne je v plnom prúde filmový festival v Karlových Varoch, ktorý si nenechalo ujsť mnoho českých a slovenských celebrít. Na pár dní sa tam prišla ukázať aj Simona Krainová s manželom, ale tentokrát si až tak neužívala večierky a eventy, kvôli veľkej únave. Má aj boľavú nohu, na ktorej má v členku zapálenú šľachu, a preto jej fyzioterapeut zakázal jej veľkú vášeň - beh. "Bez toho pohybu to nedávam, vlastne pohyb mi dodáva energiu a mám teraz pocit márnosti, že sa len prežieram a už chcem zas niečo robiť. Už sú to tri týždne, chcem tú nohu rozhýbať," zverila sa pre Blesk.

Veľmi jej vraj pomáhajú rôzne výživové doplnky, vždy ju vraj nakopne magnézium. "Milujem ho a mám ho preto vždy poruke. Všetkým ho vrelo odporúčam, je to skvelé na rannú únavu aj po žúrke," pridala dobrú radu na základe vlastných skúseností. Keď je vo Varoch, naberie si vraj "tonu" výživových doplnkov. Tento rok však večierky ani s ich pomocou veľmi nezvládala. Kvôli únave odišla z jedného žúru už o jedenástej, viac jednoducho nevládze.

Pozrite si video a vychutnajte atmosféru filmového festivalu v Karlových Varoch: 

Už sa videla na ich chalupe, kde bude mať pokoj na relaxáciu. Z Varov tam odchádzajú s manželom hneď. V auguste sa chystajú aj s deťmi na ich obľúbené Tenerife, kam ich už roky pozývajú ich priatelia. Ako si zvykli poslednú dobu, na zimu pôjdu do Dominikánskej republiky, kde si vybavujú rezidentúru. K svojmu bývaniu tam si prikupujú aj ďalšie na dovolenkový prenájom pre turistov. Simona sa pochválila, že po dvoch rokoch testovania predstaví koncom júla aj svoj vlastný kozmetický rad doplnený o výživové doplnky. No niet pochýb, že by azda mnoho vecí dokázala oželiet, ale milovaného behu to bude veľmi ťažké.

Simona si v Karlových Varoch tento rok užila aspoň červený koberec, keďže jej zdravotný stav nedovolil žúrovať do rána:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Súvisiace články

Najčítanejšie