Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Český herec po svadbe s boháčom neotáľa! Chcú "zamiesiť" na bábätko!
Zdielať na

Český herec po svadbe s boháčom neotáľa! Chcú "zamiesiť" na bábätko!

Zdroj: Instagram/MP

Pre populárneho mladého herca Milana Peroutku (33) bolo jeho nedávne priznanie, že má vážny vzťah s mladým mužom Dominikom Roubínkom (25), veľmi stresujúcou záležitosťou. Nebyť toho, že o ich úradnom uzavretí registrovaného partnerstva a svadbe informoval bez povolenia zdroj z jeho okolia, ktovie dokedy by to ešte tajil. Odkedy je to ale vonku, otvoril sa úplne.

​Sympatický herec, spevák a šoumen Milan Peroutka bol ešte donedávna považovaný za lámača ženských sŕdc. Prešiel si viacerými vzťahmi s kolegyňami z brandže, ako napríklad 6 rokov s herečkou Míšou Tomešovou či románik so speváčkou Aničkou Slováčkovou, ale napokon zakotvil pri mužovi. Dominik Roubínek je navyše aj dobrá partia vzhľadom na bohatú rodinu, z ktorej pochádza. S Milanom od ich zoznámenia vlani na jeseň neustále kdesi cestujú, dopraje mu nákupy v značkových obchodoch ako aj delikatesy v luxusných podnikoch, ako prezradil jeden informovaný zdroj.   

Podľa Peroutku však rozhodla láska, aby sa odhodlali pre spoločnú budúcnosť ako úradne registrovaní partneri. Nečakali ani na možnosť sobáša, ktorý sa má zakrátko pre páry rovnakého pohlavia uzákoniť aj v Českej republike. Svadba sa konala v nádhernom prostredí jedného luxusného zámockého hotelového rezortu. Fotky z nej aj s jeho partnerom Dominikom zdieľal Milan na sociálnej sieti. "Rozhodol som sa si ho v sobotu vziať a predstaviť aj vám! Ani neviete, ako veľmi si prajem, aby ste s tým boli v pohode aj vy. Je toho toľko, čo by som vám mohol a chcel povedať. Ale teraz nám, prosím, dovoľte si užiť tieto chvíle v kruhu tých najbližších. Milujeme vás!" vyznal sa "mladoženáč".

Vypočujte si Milanovu pieseň Druhý břeh:

Odozvy však boli rôzne, ale iste Milana potešilo, že mu väčšinou ľudia popriali všetko dobré, aj jeho bývalky a mnoho kolegov zo šoubiznisu. V eufórii sa tiež priznal, že si plánujú s Dominikom zakrátko založiť aj rodinu. Na potomkov myslel Peroutka už aj vzhľadom na svoj vek dávnejšie, ale nenachádzal na to spriaznenú dušu. "Áno, vyzerá to, že som ju (ideálnu polovičku) našiel. Teraz ešte musíme nejakým spôsobom zamiesiť," netajil sa so svojimi plánmi v relácii Showtime, pričom to "miesenie" s výsledkom v podobe bábätka bude asi trochu zložitejšie. Je to v každom prípade veľká zmena oproti jeho pesimizmu v minulosti: "Mám nejakú zvláštnu záľubu upadať do vzťahov odsúdených na neúspech. Neznášam byť závislák a trochu sa bojím, že láska ma raz zničí," hovoril odovzdane, no zdá sa, že len musel prijať svoju orientáciu a najmä - stretnúť Dominika.   

Milan napokon našiel šťastie po boku mladého muža z dobre situovanej rodiny, po svadbe by si radi zaobstarali bábätko: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Milan Peroutka (@milanperoutka)

Súvisiace články

Najčítanejšie