Skoro jasno
22°
Bratislava
Hanychovej opäť raz ľudia naložili kvôli jej bábätku! TOTO sa im vôbec nepáčilo!
Zdielať na

Hanychovej opäť raz ľudia naložili kvôli jej bábätku! TOTO sa im vôbec nepáčilo!

Archívna reportáž

Ako snáď každá moderná mama, aj Agáta Hanychová (38) rada využíva všetko, čo trh ponúka na pomoc pri manipulácii s dieťatkom. Je to už pekných pár rokov, či si matky aj v našich končinách obľúbili nosiče pre bábätko, ktorý ponúka mnohé výhody, napríklad aj voľné ruky, čo rodičia ocenia napríklad aj pri varení. V skutočnosti to je ale prastará pomôcka, len v modernom prevedení. Vedú sa však dohady, ktoré nosiče sú ergonomické a ako správne do nosiča dieťatko uložiť. Za to, ako ho tam mala Agáta počas streamovania na Instagrame, to poriadne schytala.

​O Agáte Hanychovej sa pri jej troch deťoch rozhodne nedá hovoriť ako o neskúsenej matke, ktorej treba radiť. Napriek tomu sa zas našlo zopár kritičiek, čo sa im nepozdávalo, ako si svoju Rozárku uložila do nosiča, keď pripravovala večeru a popritom streamovala na Instagrame. Niektoré jej sledovateľky zas ani tak veľmi nezaujali jej rady na varenie, ako sledovanie toho, v čom všetkom sa dopustila chýb na Rozárke popri jej práci.

"Máte malú v tom nosiči dosť zle nastavenú. Mala by ste ju mať vyššie a viac podsadený chrbátik," upozornila ju jedna pozorná sledujúca. Inej sa nepozdávalo, že narábala s nožom v blízkosti hlavičky jej dcérky. "To, čo som videla, bol nôž a krájala s ním pozdĺžne mrkvu. Keby sa jej to šmyklo, mohlo byť hneď nešťastie!" vytkla jej spolu s varovaním závažnú chybu. Ďalšia mala problém s nosičom a výberom oblečenia pre Rozárku: "Vaše dievčatko (v dupačkách s dlhým rukávom) je spredu prilepené k vášmu telu a zozadu ju obaľuje ďalšia vrstva nepriedušnej látky. Tieto nosiče sú určite praktická vec, ale v tejto horúčave si neviem predstaviť, že by to bábätku robilo dobre." 

Agáta je už skúsená matka dvoch detí, prednedávnom si dokonca trúfla hovoriť aj o ďalšom:

Hanychová však o takéto rady nestojí a viackrát na to jej sledovateľky aj upozornila, ale je to márne. Na to si už mohla dávno zvyknúť, riešia to však za ňu jej zástankyne, ktorých má tiež dostatok. "Bože, to je kecov na nosiče… Je to jej dcéra a môže nosiť, robiť a hovoriť, čo chce, podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia. Je mi z tejto matko-komunity zle. Každá má patent na to, čo je ‚správne‘ a ako ‚by sa to malo‘," zahriakla kritičky jedna z Agátinho tábora ochrankýň. Na druhej strane je pravda, že nesprávny nosič, ktorých je, žiaľ, na trhu stále veľa, spraví na bábätku viac škôd ako osohu. Je preto dobré, ak upozorňujú skutočne zorientované "nosičky", a nie je to len dojmológia tých, ktoré majú pocit, že len to, že sú matky, z nich robí odborníčky na všetko... Kiežby si Agáta niekedy nechala poradiť.

Pod videom z varenia sa na Agátinom profile strhla vášnivá debata a nevyžiadané rady:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie