Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Už je na svete! Hviezdny pár má druhé bábo, prezradili aj pohlavie!
Zdielať na

Už je na svete! Hviezdny pár má druhé bábo, prezradili aj pohlavie!

Zdroj: youtube/screenshot

Manželský herecký pár Kit Harington (36) a Rose Leslie (36) sa stali po druhýkrát rodičmi. K 2-ročnému synčekovi sa im narodila dcérka. Svoje súkromie si veľmi chránia, a tak sa zatiaľ nič ďalšie nevie, ani presný dátum či meno bábätka. Obaja rodičia sú veľmi pracovne vyťažení, a preto pre nich nebolo jednoduché postarať sa o ich staršieho potomka, teraz budú musieť zrejme poľaviť z pracovného tempa a venovať sa skutočne najmä rodine.

​Sympatickí britskí herci Kit Harington a Rose Leslie si v roku 2011 zahrali zamilovaný pár Jona Snowa a Ygritte v seriáli Hra o tróny. Láska spred kamier sa preniesla aj do ich súkromia, zasnúbili sa v roku 2017 a manželstvo uzavreli v júni 2018. Je zaujímavé, že obaja pochádzajú zo šľachtických rodín, Rose dokonca vyrastala na zámku. Tento dokonalý párik teraz má aj dokonalé deti - párik. "Sú šťastní, že do rodiny privítali dievčatko," uviedol stroho ich zástupca vo vyhlásení. Žiadne ďalšie informácie zatiaľ neuviedli. 

Už vo februári v relácii The Tonight Show With Jimmy Fallon herec moderátorovi prezradil, že čakajú s manželkou Rose Leslie ďalší prírastok do rodiny. "Som vydesený," priznal sa hneď po tom, čo to oznámil. Pokým pred narodením prvého dieťaťa vraj priam lietal v oblakoch od šťastia, teraz to vníma oveľa pragmatickejšie. Pre pracovne vyťaženú hereckú dvojicu nebolo totiž vôbec jednoduché zabezpečiť starostlivosť o malého synčeka. Rolu otca Kit prežíva veľmi silno. Aj preto vraj prijal ponuku do filmu Baby Ruby, kde sa mohol skúmať v úlohe muža, ktorý sa stal priskoro otcom.

Kit a Rose sa dali dokopy v seriály Hry o tróny, pozrite si krátku scénku: 

Rose sa zas vlani zverila pre Harper's Bazaar ako sa s Kitom snažili podeliť o starostlivosť o syna, keď nakrúcala. "Mali sme dohodu, že keď náš syn uprostred noci plakal, bolo na Kitovi, aby sa oňho išiel postarať, pretože ja som musela skoro vstávať do práce - bolo to aj celkom nádherné," dojímala sa herečka s tým, že to bolo pre ňu ale aj "veľmi kruté, byť odtrhnutá od synčeka." V marci povedal Harington v rozhovore pre Entertainment, že syn "bude mať životný šok" keď prinesú domov jeho nového súrodenca, ale snáď len preháňal a zvítanie dopadlo dobre.

Sympatický pár hercov sa teší z ich druhého spoločného potomka: 

Súvisiace články

Najčítanejšie