Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Zvrat u Hanychovej a Soukupa! Ani svadba, ani ďalšie dieťa!
Zdielať na

Zvrat u Hanychovej a Soukupa! Ani svadba, ani ďalšie dieťa!

Archívna reportáž

Po roku od začiatku priam rozprávkového príbehu lásky Agáty Hanychovej (38) a Jaromíra Soukupa (54) začína ich nadšenie akosi vyprchávať. Na svoje plecia si toho zrejme naložili obaja priveľa, na Agátu už dolieha náročnosť starostlivosti o ich plod lásky, malú Rozárku, prestala ju aj dojčiť. Jaromír mal nedávno vážne zdravotné problémy a takmer ho to stálo život. Za jeho zdravotným stavom môžu byť aj vážne finančné problémy jeho mediálneho impéria. A tak nadšenie postupne upadá...

​Priaznivci Agáty Hanychovej, ktorí ju roky sledujú na Instagrame, sú na jej náladovosť zvyknutí. Najmä čo sa týka mužov, po rozvode s Jakubom Prachařom, ich menila podľa nálady každú chvíľu, pokým nenatrafila na mediálneho magnáta Jaromíra Soukupa. Z flirtovania v jeho relácii sa veľmi rýchlo rozhorela vášnivá láska a leto prežívali spolu v Soukupovej letnej vile v Marbelle, kde počali hneď prvý mesiac dieťa. Spriadali tam aj plány na ich reality show, ktorú spustili v septembri pod názvom Agáta Jaromíra Soukupa. Tá po mesiaci skončila kvôli tehotenstvu. Agáta začala krvácať a musela sa šetriť. Získala však svoju reláciu Holčičky, ktorú až do pôrodu zvládala. Nad svojím tehotenstvom sa po celý čas priam rozplývala. Po pôrode preto hneď zadelila, že sa už teší na ďalšie dieťa.

Nadšenie ju však začalo prechádzať, keď prišla s malou Rozárkou domov, kde ju čakala domácnosť s dvomi staršími deťmi. Zakrátko prepustila aj filipínsku opatrovateľku a pomocníčku v domácnosti. Novú zatiaľ nenašla a mama Veronika Žilková ešte stále pracuje. Miu a Kryšpína však má doma iba polovicu mesiaca v rámci striedavej starostlivosti s ich otcami. Veľmi si pochvaľovala Jaromíra, ktorý sa jej snažil vždy navariť a ráno s malou pred jeho náročným pracovným dňom trochu pomôcť. 

Ešte nedávno sa Agáta vyjadrila, že by s Jaromírom mala rada viac detí: 

Aktuálne to bolo ešte ťažšie - Rozárka po injekcii proti rotavírusom nespala a Agáta na Instagrame zdieľala, že je skutočne veľmi vyčerpaná. "Ako som bola po pôrode v eufórii, že chcem štvrté až piate dieťa, tak nie. Ja už nemôžem," zverila sa rezignovane. Ešte drsnejšie sa vyjadrila voči fámam o jej svadbe s Jaromírom. "Chcem sa vrátiť k hystérii o svadbe, ktorú som údajne mala minulý víkend. Vôbec neviem, kto, kedy, kde na to prišiel, ale žiadnu svadbu som nemala. Žiadna svadba nebola a ani nie je v pláne," prekvapila rezolútnym vyhlásením, akoby skutočne ani nemala chuť vstúpiť opäť do manželstva. Čosi sa asi deje v tomto raji, Agáta sa zatiaľ ani vôbec nezmienila, či sa vyberie s Jaromírom a deťmi do Marbelly, kde sa jej veľmi páčilo a nespomína ani iné spoločné plány. Na druhej strane, možno chce skutočne toto náročné obdobie len "prežiť" a potom sa uvidí.

 Agáta už z popôrodnej eufórie vytriezvela, štvrté dieťa už neplánuje:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie