Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Odtajnila pohlavie bábätka! Tesne pred pôrodom už herečka neudržala tajomstvo!
Zdielať na

Odtajnila pohlavie bábätka! Tesne pred pôrodom už herečka neudržala tajomstvo!

Archívna reportáž

Pomaly, ale isto sa blíži termín pôrodu americkej herečky Lindsay Lohan (36). Snáď nikto by ešte pred pár rokmi neveril, že sa táto hollywoodska búrliváčka s mnohými drogovými a alkoholickým aférami niekedy usadí a stane sa mamou. Podarilo sa, ale musela sa vzdialiť od diania v Hollywoode - usadila sa v Dubaji. Tam stretla aj svojho manžela, finančníka Badera Shammasa. Po tom, čo ju v roku 2021 požiadal o ruku, sa vlani vzali a tento rok očakávajú príchod potomka.

​Iba v marci sa Lindsay Lohan pochválila, že čaká s manželom Baderom Shammasom ich prvého potomka, a už sa blíži jej pôrod. "Veľmi sa tešíme na príchod nášho nového člena rodiny a na ďalšiu kapitolu nášho života! Sme nesmierne šťastní za toto požehnanie v našich životoch a nemôžeme sa dočkať, keď sa staneme rodičmi," s nadšením komentovala herečka svoje tehotenstvo pre Daily Mail.   

"Neviem sa dočkať, keď zistím, aký je to pocit a aké to je byť mamou. Slzy šťastia. Presne taká som. Aj keď teraz sú to pravdepodobne detinské emócie. V dobrom slova zmysle je to však ohromujúce," nedávno sa budúca mamička Lindsay vyznala z pocitov známych azda väčšine prvorodičiek. A otvorenosť dokázala aj teraz, keď prezradila, že s manželom očakávajú synčeka.

Lindsay si pohlavie bábätka nechávala dlho pre seba, o sladkom tajomstve vedeli iba najbližší: 

Zároveň sa zverila, že o rady ohľadom rodičovstva sa obrátila ku kolegyni z Freaky Friday a jej matky na obrazovke, Jamie Lee Cutis (64). Spomínala aj na to, aké ohromujúce bolo pre ňu oznámiť šťastnú novinu o tehotenstve manželovi. Keď vošla s tehotenským testom do miestnosti, kde bol Bader, iba sa spýtal: "Sme?" Herečka bude zrejme musieť dať načas pauzu v kariére, no niet pochýb, že sa na materské povinnosti teší. Po príchode synčeka na svet sa k nej chystá presťahovať aj jej mama Dina, aby pomohla.

Lindsay sa už čoskoro stane mamičkou chlapčeka: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Súvisiace články

Najčítanejšie