Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Krainovej manžel v objatí s mladou kráskou! Bola na nepoznanie, veľká zmena!
Zdielať na

Krainovej manžel v objatí s mladou kráskou! Bola na nepoznanie, veľká zmena!

Archívna reportáž

Niet pochýb, že Karel Vágner ml (47) má doma jednu z najpriťažlivejších žien českého šoubiznisu. Bolo by preto poriadne prekvapivé, ak by sa rozhodol riskovať manželstvo s matkou jeho dvoch synov, Simonou Krainovou (50). No keď ho teraz ľudia zbadali s neznámou kráskou v objatí, ostali poriadne zaskočení.

Na svojich šesť detí od troch rôznych žien môže byť známy český hudobník Karel Vágner (81) hrdý. Všetci spolu držia a v živote sa dokázali svojou šikovnosťou presadiť. Časť z nich sa živí herectvom, ale jeho najslávnejší syn Jakub Vágner (38) je rybár, hoci "televízny", najstarší syn Karel Vágner ml. (47) úspešne podniká a podnikaniu sa po kratšej kariére v muzikáloch začala venovať aj Tereza Vágnerová (31). A bola to práve Tereza, s ktorou sa Karel aktuálne stretol na párty a boli si veľmi blízki. No na prvý pohľad mali ľudia problém ju spoznať.

​​Ešte pred pár rokmi sa mohla muzikálová herečka Tereza Vágnerová chváliť štíhlou postavou, po dvoch pôrodoch a problémoch so zdravím však výrazne pribrala. No ako je už jasné, podarilo sa jej s nadváhou zabojovať. Bola na nepoznanie, keď pózovala s nevlastným bratom Karlom Vágnerom ml. Aj keď si v prvom rade zrejme každý všimol Terezinho výrazného úbytku váhy, nedala sa prehliadnuť ani jej zmena účesu. Svoje dlhé hrdzavé vlasy si dala ostrihať nakrátko a dodalo jej to mladistvú iskru. 

Vagnerovci majú talent v rodine, vypočujte si pieseň Sama sebou od Terezy Vágnerovej:

Tereza úprimne priznala, čo sa s ňou ostatné roky dialo. "Diagnostikovali mi poruchu štítnej žľazy, kvôli ktorej som pribrala tridsať kíl. Dvadsať už mám dole," vysvetlila pôvod jej problému s váhou. Ale neuspokojila sa s tým, že to už inak nebude a našla spôsob, ako sa zbaviť nadváhy. "Je to o nastavení správnej životosprávy práve z dôvodu prevencie progresie určitého stavu, o zmene nastavenia mysli, dodržiavaní cirkadiánneho rytmu, dodržiavaní vybalansovaného prerušovaného pôstu, o vyradení kravskej bielkoviny, zaradení zeleniny a kvalitného mäsa, dodržiavaní pitného režimu, spánkovej a psychickej hygiene, užívaní jablkového octa s matičnou kultúrou a o mnohých ďalších krokoch," zhrnula svoj veľmi prepracovaný a na disciplínu náročný prístup aj na svojom profile Instagramu a podotkla, že nevynecháva ani kryoterapiu, ktorú s úspechom podstupuje. K herectvu sa ale zatiaľ vrátiť nemieni.

Tereza mnohých prekvapila svojou štíhlou postavou, na Instagrame vysvetlila čo je za jej premenou::

Súvisiace články

Najčítanejšie