Oblačno
13°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Plačková a Ceterová zaviedli nový trend? Aj TÁTO kráska ide na zmenšenie!
Zdielať na

Plačková a Ceterová zaviedli nový trend? Aj TÁTO kráska ide na zmenšenie!

Archívna reportáž

Natálie čakala bábo so známym barberom Lakym Royalom

Napriek svojmu mladému veku toho zažila krásna Natálie Kočendová (23) neúrekom. Pred tromi rokmi získala titul českej vicemiss, to už však bola v rozpore s pravidlami tehotná a takmer jej titul odobrali. Riaditeľka súťaže Taťjana Makarenko si ju však obľúbila a zabojovala za ňu, aby jej titul zostal, žiaľ, osud mal pripravenú bolestnú ranu - o dieťatko prišla. Neskôr sa jej Makarenko postarala aj o účasť na súťaži Top Model of the World, ktorú vlani vyhrala. Zatiaľ sa však v modelingu nepresadila na takej úrovni, ako by si želala. A tak sa odhodlala spraviť zásadný krok.

​Ako sa poslednú dobu ukazuje, trend veľkých silikónových pŕs pomaly upadá. Dávajú si ich zmenšiť viaceré české aj slovenské celebrity, ako najnovšie Zuzana Plačková a chystá sa na to údajne aj Lela Vémola. S veľkosťou svojich plastikových pŕs nie je spokojná ani krásna výherkyňa súťaže Top Model of the World, Natália Kočendová. "S postavou spokojná nie som, to som nebola vlastne nikdy. Ale možno budem spokojnejšia o dva mesiace, pretože idem na zmenšenie pŕs. Pripadá mi, že keď som schudla, už sú na moju postavu veľmi velké a nevyzerá to dobre. Pôjdu trochu dole, asi o polovicu. Možno potom pôjdem viac fashion prehliadok a otvorí mi to dvere zas niekam inam," zverila sa pre Super.cz.

Faktom je, že priveľké silikóny skutočne patria skôr do erotického priemyslu ako na móla v modeloch tých najzvučnejších módnych domov. To už evidentne pochopila aj Kočendová a zrejme je to pre ňu zásadné priorita, keď si vybrala na operáciu nie práve ideálny termín v lete. Po zákroku bude musieť nejaký čas nosiť podpornú podprsenku na spevnenie nových pŕs a nebude sa môcť ani kúpať.

Na tieto otázky na telo prednedávnom odpovedala:

"Rozhodla som sa pre najlepšieho doktora u nás, na ktorého sa čaká veľmi dlho, takže keď mi dal termín na august, vzala som ho," vysvetľovala dôvod svojho pevného rozhodnutia. Dovtedy si iste užije dovolenku kdesi pri mori so svojím novým partnerom, futbalistom Davidom Vitáskom (20), ktorý vraj ale nie je veľmi nadšený z jej rozhodnutia, ako to pri niektorých typoch mužov býva.

Natálie s jej priateľom:

S Davidom sa spoznali počas súťažnej šou, no vtedy sa jej nepriznal, že má doma lásku. s ktorou si dali dokonca urobiť rovnaké tetovanie. Nakoľko bude ale tento vzťah so zjavne ešte celkom nevyzretým, samoľúbym mladým mužom stabilný, ukáže až čas, a tak sa Natálie nemusí veľmi trápiť, čo si myslí o jej rozhodnutí. Neustále sa ale objavujú rôzne špekulácie, že sa rozišli. To ale Natália stále vyvracia a tvrdí, že je medzi nimi všetko v poriadku. Sú to vraj len výmysly neprajníkov. Rozhodne by sa mala ale sústrediť na kariéru, ako majiteľka svetového titulu krásy má pred sebou veľké možnosti. Možno jej skutočne pomôže aj zmenšenie pŕs.

Hoci nemá extrémne veľké silikóny, na vrcholný modeling sú predsa len trošku priveľké:

Najčítanejšie