Zatiahnuté
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Plastiková Alves má dieru v zadku! No nie tam, kde všetci..!
Zdielať na

Plastiková Alves má dieru v zadku! No nie tam, kde všetci..!

Zdroj: Instagram/JA

Zdá sa, že transgender Jessica Alves (39) nerieši azda žiadne iné problémy ako tie, ktoré má s plastikami. Kvôli plastickým operáciám prebrázdila pomaly celý svet, poslednú dobu ale kvôli úprave zadku navštívila už po tretíkrát Istanbul. Vlani v decembri si ho tam dala po jeho posunutí naprávať a nemohla preto odletieť na Vianoce do Brazílie za rodinou, teraz si zas nemôže poriadne užiť oslavy svojej štyridsiatky.

​Všetci majitelia silikónových zadkov by mali zbystriť pozornosť. To, čo sa s ním udialo Jessice Alves po dvojnásobnom bodnutí včelou, je snáď dostatočné varovanie. Musela utekať do nemocnice, lebo utrpela extrémnu alergickú reakciu. "Opaľovala som sa na Ibize, keď ma pred dvomi týždňami dvakrát bodla včela do jednej polovičky. Urobila sa mi veľká, zapálenú hrča, a tak som sa ponáhľala do nemocnice, kde mi ju pred nasadením antibiotik drenážovali dlhou ihlou..," posťažovala sa pre DailyMail umelá kráska. Zrejme sa po zákroku v nemocnici cítila fit, keď si to hneď namierila do Las Vegas, kde sa majú konať koncom júla jej narodeninové oslavy.

Tam sa ale ukázalo, že jej problém so zadkom je väčší, ako sa zdal. "Po niekoľkých dňoch sa hrča objevila opäť - a explodovala. V spodnej časti môjho tela sa vytvorila veľká diera a odhalila moje implantáty," vysvetľovala Alves, čo sa vlastne udialo a znelo to priam neuveriteľne. Opäť musela vyhľadať zdravotnícku pomoc a dva dni strávila v nemocnici, kde jej podávali vnútrožilne antibiotiká. Veľmi sa zľakla, keď jej chceli implantát zo zadku odstrániť. "Doktori mi dokonca chceli vybrať implantát ze zadku, pretože bol bodnutím včely infikovaný," zverila sa Jessica, no s tým nesúhlasila. 

Jessica si prvýkrát nechala upraviť zadok ešte ako muž menom Rodrigo: 

Narýchlo odletela do Istanbulu, ale ani tam jej nevedeli pomôcť bez toho, aby jej implantát nevybrali.  "Som naozaj naštvaná, pretože sa blížia moje 40. narodeniny a chcela som, aby bol tento mesiac pre mňa výnimočný. Ale zas sa mi do cesty postavil môj zadok. Mám teraz viac zdravotných problémov, ale viem, že musím byť silná a dúfam, že táto operácia bude úspešná," dodala Jessica Alves. Svoje jubilejné narodeniny bude musieť zrejme osláviť v pokoji, lebo by sa jej mohli implantáty v zadku posunúť tak, ako sa jej to stalo po prvej operácii zadku. Azda príkazy lekárov dodrží, lebo mať v zadku dve diery je už skutočne trochu nadpočet...

Jessice síce nedávno explodoval zadok, avšak pomocou filtrov môže na Instagrame naďalej presviedčať fanúšikov o  svojej dokonalosti:  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Súvisiace články

Najčítanejšie