Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Kuchařová chystá svadbu! Už bola aj rozlúčka so slobodou!
Zdielať na

Kuchařová chystá svadbu! Už bola aj rozlúčka so slobodou!

Archívna reportáž

Dobrá nálada rozhodne nechýbala Taťáne Kuchařovej (35), keď sa vybrala so skupinou krásnych mladých žien k Vltave, kde na nich čakala výletná loď s kapitánom, ktorý ich privítal na palube. Dôvodom tohto skvelého popoludnia bola Kuchařovej rozlúčka so slobodou.

​V tomto prípade ale nejde o žiadnu utajenú romancu bývalej Miss World, ale o svadbu jej 25-ročnej sestry Kristýny. Je ale pravdepodobné, že za organizáciou rozlúčky so slobodou je práve Táňa Kuchařová, v organizácii rôznych podujatí je ako šéfka nadácie Krása pomoci zbehlá. Loď si vybrala aj pred dvomi rokmi na stretnutie pri vínku s Pierrom Richardom. Krásne letné popoludnie bolo ako stvorené na plavbu výletnou loďou po Vltave. Skupina mladých žien nasadla na loď potom, ako sa naobedovala na Pražskom hrade. Okrem Táni a budúcej nevesty Kristýny, ktorá sa takto lúčila so slobodou, tam bola aj ich tretia sestra Lívia, vyštudovaná muzikálová herečka a ich dobré kamarátky.

Aby bolo jasné o čo ide, mladé ženy si obliekli rovnaké tričká s kvietkami a nápisom "team bride", teda "nevestin tím". Iba blonďatá budúca nevesta mala biele tričko so šerpou. Je vidno, že v rodine nie je jedinou kráskou iba Taťána, ktorá získala titul Miss World v roku 2006. Kristýna je podnikateľka v oblasti krásy, v čom jej Táňa iste rada pomáha. O jej ženíchovi sa ale nevie bližšie nič. Nevedno ani, či sa bude sobáš konať v kostole, ako to bolo u jej najstaršej sestry, keď si brala Ondřeja Brzobohatého (40).

Taťána prechádza náročným obdobím, napriek tomu sa podľa vlastných slov cíti a vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým:

Svoj manželský sľub si dokonca údajne na jeho podnet obnovili v kostole pred dvomi rokmi, ale rozpadu ich manželstva to nakoniec nezabránilo. Táňa tvrdohlavo trvá na tom, aby sa ich manželstvo cirkevne anulovalo. nedávno kvôli tomu vznikla veľká aféra, keď niekto rozposlal kópie je žiadosti do viacerých redakcií aj s pikantnými informáciami o Ondřejovej záľube v obliekaní sa do ženských šiat. Naznačovala dokonca aj jeho nevyhranenú sexuálnu orientáciu, čo on popiera. Azda Tánina sestra nebude musieť riešiť podobné nepríjemnosti a manželstvo jej vydrží.

Taťána si užila krásny deň na rieke Vltave na rozlúčke so slobodou jej sestry Krystíny:

Súvisiace články

Najčítanejšie